elokuuta 20, 2014

Syksy syksy syksy syksy syksy ♥

Ette voi uskoakaan, miten iloinen olen syksyn saapumisesta. Joo joo, taas sama juttu, Meeri aloittaa jo elokuussa syksyhössötyksen. Totta puhuen olen mehustellut syksyn saapumista jo heinäkuun ensimmäisistä viikoista asti. :p Syksy vain on yksinkertaisesti lempivuodenaikani, silloin minä synnyn uudestaan, nousen Feenikslintuna mädistä lehdistä. 
 

Silloin maa tuoksuu kuolemalta ja elämältä. Silloin aivot alkavat hengittämään tunkkaisen kesän jäljiltä. Silloin ei tarvitse läträtä aurinkorasvan kanssa, ja voi käyttää pitkähihaisia ja kerrospukeutua. Silloin kaupoissa on parhaat vaatevalikoimat ja parhaat sesonkiherkut. Vihannekset ja hedelmät. Silloin kuumat juomat maistuu ihanalta, ja silloin voi käyttää villasukkia.
Silloin kynttilöiden polttaminen ei tunnu höpsöltä vaan juuri oikealta, ja mikä parasta: Silloin on Halloween.
Syksyllä olen luovimmillani. Tuntuu, että viime syksynä sain enemmän aikaan, kuin koko vuotena yhteensä. Lueskelin pari päivää sitten blogiani viime halloweenin kieppeiltä, ja muistan, kuinka maanisen inspiroitunut olin vain kaikesta. Minulla on suuret odotukset tälle syksylle.

Muutamia lempparimerkintöjäni viime syksyltä:

♥ Hullu tiedenainen ja viinaruiskut

♥ Specimen jars - lasipurkit

♥ Ensimmäinen kurpitsankaiverrukseni

♥ Kummituskoira

♥ Halloween-naposteltavaa

♥ Muovimukien personointi Halloween-juhliin


En varmasti ole ainut, joka huokaisee helpotuksesta hikisten helteiden mentyä ohi ja syksyn ensimmäisten myrskyjen riehuessa yössä?Translation:

I'm hyping autumn so much right now. Actually I started hyping already in mid-july. Autumn's just the best, I can't help it! Falling leaves, all the delicious seasonal fruits and veggies, fluffy socks, rainy days. No need for sunscreen, and you can put on many layers of clothes. And the best part: It's Halloween then! My favourite time of the year! 

I just feel that I'm born again every autumn. Like a Phoenix from the dead leaves. Then is the time I'm the most creative. Just look at all(some of) the things I did at last autumn:Surely I'm not the only one who is relieved when the hot, sweaty summer is over?

6 kommenttia:

 1. Syksy on minunkin lempivuodenaikani. Osasyynä tähän on tosin se, että olen syntynyt Halloweenina. Tämä tuo mieleen paljon muistoja lapsuuden hurjista Halloween kekkereistä. Toivottavasti saamme värikkään ja hienon syksyn siitä huolimatta, että helteet verottivat luontoa vähäsen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Halloweenin aikaan voi varmasti viettää hurjan jännittäviä naamiaissynttäreitä sun muita jännäjuhlia :3 Toivotaan parasta!

   Poista
 2. Hell yeah, syksy on vuoden parasta aikaa! ♥ Tuntuu niin hyvältä palata taas normaaliin elämään ja omaksi itsekseen noiden tappohelteiden jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Syksy on parasta aikaa synkistelyyn kaiken lisäksi, sellaiseen iloiseen synkistelyyn >:)

   Poista
 3. Syksy on kyllä myös meikäläisen suosikkiaikaa! Nyt vain sitä fiilistä ehkä vähän varjostaa stressi alkavasta viimeisestä kouluvuodesta ja valmistumisesta. Eipä voi muuta kuin kerätä rohkeus ja ottaa härkää sarvista kiinni, että voisi tästä syksystäkin sitten nauttia.

  (Hirveän lutunassu tuo kummituskoira! :'3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih. Paljon tsemppiä viimeiselle kouluvuodelle:o Muistan, miten rankkaa se on, tuntuu että kaikki välillä kaatuu päälle ja kiirekiire! Toivottavasti syksy piristää hiukan ja antaa voimaa koitokseen. :>

   Poista