lokakuuta 02, 2014

It's always Halloween in my house

 Jotkut teistä lukijoista ovat saattaneet nähdä jo useimmat näistä ilmestyksistä. Mutta kotini on elävä, ja tuntuu välillä, että se muokkaa itse itseään. Tuntuu myös usein, että elän ympäri vuoden Halloween-koristeluiden keskellä. Minkäs sille mahtaa, kun halloween-estetiikka lämmittää sydänpoloistani niin ♥Kesäisen riisihärötaistelun jälkeen laitoin kaapin oveen kiellon riisihäröille. Mulle ei vittuilla. Olé!

Mustekala vartioi alkoholikokoelmaa. En juo alkoholia usein, mutta kun juon, tykkään sekoitella drinkkejä itse.

Nadia osaa ottaa rennosti ♥


Tykkään kodistani tosi paljon. Olen kuitenkin krääsän hamstraaja, ja välillä pieni yksiö natisee liitoksistaan. Asiat eivät ikinä löydä "omaa paikkaa" ja välillä tuntuu häkkieläimeltä. Tämä on kuitenkin eniten omalta kodilta tuntuva paikka ikinä.

18 kommenttia:

 1. ihanan persoonallinen asunto!!^_^ Vaikka itsee hieman karmii tuollaiset nuket ja päät niin silti jaksan ihailla noita, koska noi vaan on niin mahtavan persoonallisia ja ihailen suuresti tuota että uskaltaa olla erilainen ja toteuttaa itseään juuri niinku itse haluaa!! ^_^ Harva nykyisin uskaltaa räväyttää sisustuksessaan noin ja harmittaa kun monesti kuulee että jokku sanoo et haaveilis jostain mutta ei taida kehdata ja et taitaa olla muille liian räikee tms... -_-"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww... Ikävä ettei jotkut uskalla sisustaa omaa kotiaan omanlaisekseen! Raha tietysti näyttelee suurta osaa, olisi munkin asunto ihan erilainen jos olisi rahaa sisustaa se just sellaiseksi kun haluaa.

   Anteeksi kun aina hirvitän sinua tunkemalla näitä nukenpääjuttuja joka sisustusmerkintään. :D

   Poista
 2. Ihan mahtavia yksityiskohtia sulla kodissasi! Mistä olet löytänyt tuon skeletal system-julisteen? Sellainen olisi itselläkin haaveissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Mun kaveri toi sen ulkomailta tuliaisena, en tiedä valitettavasti saako niitä Suomesta mistään. :o

   Poista
 3. Oikein hurmaava koti :> Twin Peaks bongattu, nyt onkin paras aika vuodesta sen katsomiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja vielä viinereitä ja munkkeja ja kahvia katseluevääksi, niin a vot ;)!

   Poista
 4. Tosi hauskan näköisiä yksityiskohtia! Tykkään kun nuo kaikki asiat on niin persoonallisen näköisiä, ei ihan sellaista "perus halloween tavaraa" niin toimii varmasti hyvin myös ihan ympäri vuoden! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitos :>! Tykkään, kun koti on sellainen paikka, että minne tahansa katsoo, näkee jotain kivaa. Tosin silloin sitten pitää vältellä lattian katsomista, jos ei halua ahdistua levällään lojuvista vaatteista ja ihme projekteista. :p

   Poista
 5. Tere, mistä oot löytänyt - ja mitä nestettä oot laittanut noihin lasipurkkeihin? Ite oon yrittänyt vastaavia kasata, mutta sopivia lasipurkkeja on vaikea löytää - etenkin halvalla - ja jos on jotain nestettä mitä haluaisi sinne laittaa, niin en tiedä mitä kannattaisi laittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tere tere! Oon keräillyt lasipurkit sieltä täältä - työpaikalta, kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista. Nykyään purkeista tajutaan pyytää ihan sikamaisia hintoja, se on totta, just pari päivää sitten näin kierrätyskeskuksessa ruosteisen peltipurkin, joka maksoi 8 euroa.

   Mun noissa purkeissa on ihan vaan vettä, joka on värjätty keltaisella ja vihreällä nestemäisellä elintarvikevärillä. Tietenkin jos haluaisit _oikeasti_ säilöä jotain orgaanista, vesi ei toimisi. Mun otukset on kaikki muovia. :)

   Poista
  2. Tere, kiitti vinkistä! Itelläkin on muovisia esineitä lasipurkeissa, joten juuri se neste, jota sinne laittaisi, on ollut päänvaivana :) Kiitoksia!

   Poista
  3. Noni hyvä, ilo olla avuksi! :) Nestemäistä elintarvikeväriä tarvitsee sinne veteen toooositositosi vähän, että se vesi jää läpikuultavaksi. Sekoitin enemmän keltaista kuin vihreää, jotta saisin tuollaisen ihastuttavan kuolettavan formaldehydin värin aikaan. Olisi kiva nähdä kuva purkeistasi joskus!

   Poista
 6. Voi ei, niin paljon kaikkea mielenkiintoista!! Aivan ihana kokoelma kaikkea kekseliästä ja karmivaa sulla!!^^

  VastaaPoista
 7. Ihanat noi flirtit tuolla seinällä.. i WAANT!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania, niitä on kiva tuijotella pöntöllä istuessa :DD

   Poista
 8. Ihania juttuja! :) Halloween, se juhlista parhain <3

  VastaaPoista