elokuuta 13, 2014

Muilla mailla


Nico vei mut risteilylle Tukholmaan, myöhästyneenä synttärilahjana. Tämä oli meidän 2½-vuotisen suhteemme ensimmäinen kerta kahdestaan ulkomailla!

Alkumatkan ajan tuuli niin, että pelkäsin lentäväni kannelta alas.


 Demonstraatio tuulesta; R.I.P. kuulokkeiden käyttäjät.


Käytiin seisovassa pöydässä syömässä, ja sen jälkeen oli sellainen olo, kun olisi voinut vain vieriä kannella edestakaisin kuin keilapallo.

Tällä marsipaanista tehdyllä nallella taisi olla samanlaiset fiilikset:


Yöllä oli vaikea nukahtaa, sillä ikävöin Nadiaa niin paljon. Jätän Nadiaa oikeastaan todella harvoin kellekään hoitoon, ja taidan olla aika kiinnikasvanut siihen otukseen. Tirautin muutaman kyyneleenkin, mutta Nico rauhoitteli mua ja lopulta nukahdin.

Nadia oli reissun ajan kavereilla hoidossa, ja kuulemma hurmannut joka ikisen. En ihmettele :)


Aamuinen peittomato

Seuraavana päivänä mentiin Tukholmaan; Ei oikeastaan tehty mitään erityistä, vaan kierreltiin, käveltiin, seikkailtiin ja ihmeteltiin. Oli hyvä ilma ja kaunis päivä. Yritin vähän shoppailla, mutta mut täytti hämmentävä "en oikeastaan tarvitse mitään"-tunne. Se oli aika jännä! Ihan hyvä, varmaan kuitenkin. Keskityin sitten valokuvaamaan ja ihmettelemään kaikkea. Mitä sitä turhaan sitten väkisinshoppailemaan, ei Tukholma edes ole kovin halpa.

OOTD: Gamla Stan-edition

Tukholman eläinkuntaa osa 1
Tukholman eläinkuntaa osa 2. Oli myös tupeepäinen kurki ja olkihattuinen lokki.
Cooleja naamioita jonkun goottikaupan seinällä
Hellyttävä, sään murjoma mallinukke.

Mato-teema jatkuu

Pahin pettymys reissulla oli, kun laivan pallomeri, joka ennen oli ollut 5-99-vuotiaille, olikin nykyisin 5-12-vuotiaille! :(( Sydämeni särkyi. Muuten oli tosi ihana matka. :) Viimeisenä yönä laivamme kulki suoraan ukkosmyrskyn läpi, ja kieltämättä vähän puntti tutisi siinä myrskyn raivotessa ja salamoiden välkkyessä joka puolella. En ole ikinä ennen nähnyt niin paljon salamoita yhden ukkosen aikana. Mutta elossa selvittiin, vaikka ehdinkin jo kehitellä ties minkälaisia kauhuskenarioita niinä aamuyön tunteina.

THIS guy... (Siitä ei tullut charged creeperiä yön myrskyssä)
Translation:


Uhh, not this time, folks, I'm sorry! Too tired. Just try to enjoy the pictures. Nico took me to Stockholm and we had fun! :)

1 kommentti:

  1. Söpö mato oot. Kivaa et oli hyvä matka! :) Hieno toi heijastuskuva Nicosta.

    VastaaPoista