elokuuta 29, 2011

Silmäsukat ja muita kivoja yksityiskohtia.

Sori vaan, tämä taitaa olla niitä kuuluisia "Tällaista minulla oli päällä tänään"-merkintöjä. Mutta oli niin kivat vaatteet, että pakkohan niille on antaa vähän julkisuutta. Sain nuo valloittavan ihanat ylipolven-sukat myöhäisenä syntymäpäivälahjana Oonalta ja Tuomakselta! Ne kuulemma olivat niin minun näköiseni. 

 Kuvissa esiintyy myös lempihameeni, sellainen luottovaatekappale, joka on kirpputorilta löydetty ihanuus. Sinä päivänä, kun tuo hame menee rikki, vuodatan kyllä katkeran kyyneleen jos toisenkin. 

 Kengät ovat Kallion puistokirpputorilta, joka järjestettiin jälleen torstaina. Tällä kertaa en löytänyt niin paljon aarteita, kuin viime kerroilla, johtuen lievästä ylitarjonnasta. Myyjiä oli ennätyksellinen määrä, enkä millään jaksanut penkoa kaikkia myyntipisteitä läpi. Kuulin, että kirpparin loputtua paikalle jäi hurja sotku, ihmiset raahasivat kamansa sinne, mutteivät vaivautuneet viemään myymättömiä tavaroita pois... Tuollainen on minusta hirmu typerää käytöstä, kun tuo on kuitenkin tosi kiva tapahtuma, joka ei tule saamaan lupia jatkaa, jos tuollainen roskaaminen jatkuu. UFF:in keräyslaatikot sun muut ovat kuitenkin hyvin lähellä sitä paikkaa ja illalla oli paikalla kierrätyskeskuksen rekkakin, johon kamat olisi voinut toimittaa.

 Sain siskoltani (joka tietää, että vihaan Mikki Hiirtä... siskot ) tällaisen laukun, jonka tämä oli saanut clothes swapping-kutsuilla jotka oli järjestänyt kavereidensa kanssa. Minua on kiinnostanut jo pitkään järjestää samanmoinen tapaaminen, mutten ole saanut aikaiseksi vieläkään. Mun vaatteet kun tuppaa olemaan aina kovin nuhjuisia ja jostain päin ainakin rikki, niin etten kehtaisi pistää niitä jakoon. Plus oon tosi huono organisoimaan mitään, meinasin kuolla kauhusta omia synttäreitänikin järjestäessäni.

Joka tapauksessa, kaukaa tarkasteltuna se näyttää ihan tavalliselta sarjakuvaprintiltä, mutta lähempi perehtyminen kuvioon paljastaa, että Mikillä on melkoisen psykedeelistä asiaa:


 

"cnidvvejljllElnopjnnenwin", kertoo ruudun alalaita :D Gotta love it

Translation:

This is just one of those "What I'm wearing today"-kinds of posts... I just had so nice outfit that I wanted to show it off a bit. These gorgeous overknee-socks are a late birthday gift from my friends Oona and Tuomas. The skirt in the pictures is my favourite one. Im gonna be sad when it gets broken someday. 


I bought these shoes from Kallio Flea market. This time wasn't as fruitful as the previous times. There were more sellers than ever before, so I didn't have the strenght to go through all the stuff. I heard, that when the flea market was over, people just left their stuff on the ground and made a huge mess. That's sad, because they won't get permission to have the flea market if people act like that. 


I got this bag from my sister who knows that I hate Mickey Mouse :D She had participated in a Clothes Swapping-party and got this from there. I would like to organize that kind of party too, some day. I'm just not good at organizing. I was freaking out even when I was planning my own birthday party.


Anyway, when you look closely at the bag's print, it seems that Mickey has something very peculiar to say.

5 kommenttia:

 1. Roskaaminen on mälsää, varsinkin, kun tapahtuman jatko on kiinni siitä. Mut se kierrätyskeskuksen auto muuten tuli täyteen, joten kaikkien kamat ei mahtunu sinne! Meidänkin pöydästä keräsimme ison säkillisen kamaa, mut se pitää kiikuttaa UFFille.

  VastaaPoista
 2. Ginia: Eikö vaan oookin... Mun kavereilla on hyvä maku 8)

  AnneVee: Niinpä. Mut vaikka se auto oiski tullu täyteen ni en mä ois silti kehdannut jättää kamojani sinne purjehtimaan... Oon niin tunnollinen nipottaja. :D

  VastaaPoista
 3. Vitsi noi sukat on kyl upeet.. Sopii sulle todellaki täydellisesti. Ekalla puistokirppiksellä kaikki vaan tyrkytti niitä kamoja ja sit puolvahingossa otin yhen pussin ku luulin et piritoril ois viel ollu se uffin laatikko ja sit jouduin kantaa sen melkeen kotiin saakka. En kerro mihin jätin sen......

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ida :> Hmh, toivottavasti et jättänyt mihinkään tosi ikävään paikkaan ;(

  VastaaPoista