elokuuta 04, 2011

Intiaanikaulakoru ja unidentified slimy creature

Näpertelykärpänen puraisi minua pitkästä aikaa. Sen kunniaksi väänsin kaksi korua. Toista kutsun Pesukarhuksi ja toinen on vain... Limainen sokea otus? Ei varmaan tarvitse kertoa, kumpi on kumpi.
Pesukarhussa inspiraationa ovat toimineet intiaanien ja muiden alkuperäiskansojen korut. Höyhenet, puuhelmet, luu, jne. Koruissa tällainen tyyli on mielestäni vastustamaton. En ole mikään ammattimainen koruntekijä, eli kokeneemmat koruniekat varmaan tyrskisivät partoihinsa tarkastellessaan työni jälkeä ja metodeitani (kuumaliimaa, rumia solmuja rumassa kuminauhassa, jne) mutta sille nyt en taida voida yhtikäs mitään.


Tätä toista korua muotoilin ikuisuuden... Kerkesin saada parit raivaritkin sen kanssa. On niin vaikea saada omat sormen- ja kynnenjäljet pois muotoilemastaan massasta! Silmänä on helmi, jonka vuoksi uhrasin korun, jota en ikinä käyttänyt. Tähän täytyy hankkia vielä lukko, omasta varastostani ovat päässeet loppumaan.
Translation:

I got bit by a crafting fly. So I made two necklaces. The other one is called "Raccoon" and the other one... Well, it's just some kind of slimy, blind creature? I got inspired on the Raccoon piece by native american jewelry and materials; wooden beads, bone, and feathers. In jewelry, I find this style irresistable. 
I'm not professional or anything, so my methods and working progress must look terrible to someone more advanced in jewelry-making. But that's cool.


The other one took forever to make. I kept having temper tantrums, because I couldn't get my accidental fingerprints and fingernail marks off the polymer clay. The eye is a plastic pearl from one of my necklaces I never used. I have to buy a clasp for this, I couldn't find any from my treasure boxes.

9 kommenttia:

 1. Nää on mageita! Ottaisitkohan sinä tilauksia vastaan pienestä maksusta? :3 Tahtoisin mustekala-kaulakorun, mutta en löydä sellaista mistään, enkä osaa tehdä itse... *winkwink*

  VastaaPoista
 2. <3________<3 IHANIA! Jos haluut voin laittaa sulle lukon postissa, mul on tollasia hopeisia/metallinvärisiä ainakin tosi paljon.

  VastaaPoista
 3. Mulle tulee ihan eri vibat tosta toisesta korusta kuin silmä!:DD Joka on siis hauskaa, ei paha juttu laisinkaan.;)

  VastaaPoista
 4. Haha, no nyt mullekki tuli AnneVeen kommentin jälkeen tosta toisesta muuta mieleen. Mut ihan törkeen hienoja ovat molemmat, ala ihmeessä tehdä noita myyntiinkin, jos aikaa ja kärsivällisyyttä riittää. :)

  VastaaPoista
 5. Haluan tuon toisen kaulakorun saageli!!

  VastaaPoista
 6. Yuki: En mä uskalla ottaa tilauksia vastaan, stressaannun muuten ja saan suorituspaineita :'D

  Mania: Ei tartte, kävin just ostamassa lukkoja n_n Mutta kiitos avusta <3

  AnneVee: No hmh, no et oo ensimmäinen, mulle on jo paljon naurettu sitä että toi näyttää härskiltä. :D Mut olihan se arvattavissa...

  Geneticdisorder: Kiitos :3

  Mörri: No joo onhan se aika kaksimielinen mut mulle se on aina silmä! :D Saa nähä tosta myynnistä, jos joskus karaisen hermojani niin paljon et uskaltaisin. Mul on vaan se ongelma, et jos niistä tulee liian hienoja, en raaski myydä niitä vaan haluun pitää ne ite, ja jos niistä tulee liian rumia, en kehtaa myydä niitä :D Haha.

  Vagina: Siitä vaan muovailemaan! ;D

  VastaaPoista
 7. Hitto toi pinkki koru on kyl niin creepy xDDDDDDDDDDDDDD ihana xDDD haittaako jos teen siitä "oman version"? :D ja mä kyllä otan tilauksia vastaan xDDDD buahah :D mä oon yrittäny tehdä silmä-korua pariin kertaan ja meinasin niin saada just hermo romahduksen sen massan kanssa... Aion kyllä kokeilla uudellee, koska toi on niin mahtava :D

  VastaaPoista
 8. Hihi :) Ei saa tehdä liian samanlaista, muuten kunniani kärsii ;)

  VastaaPoista