elokuuta 23, 2011

"Cute & Creepy" - rusetit

Etsy.com on niin ihana paikka. Sieltä löytää (liikaa) hienoja, uniikkeja käsityönä valmistettuja juttuja. Minä hankin sieltä jokin aika sitten söpöjä rusetteja "Cute & Creepy"-nimiseltä kauppiaalta. Eniten ehkä rakastan tuota lihakirvesrusettia.
Translation: 

Etsy.com is sooo wonderful. It's the place for all kinds of handmade, unique cool stuff. A while ago I got these supercute hair clips from a seller named "Cute & Creepy". The meat cleaver clip is my favourite.

5 kommenttia:

 1. Etsy on maailman hienoin keksintö! Ja sieltä on ihana tilata kun tietää tukevansa käsityötä jota ihmiset tuntuu arvostavan aina vaan vähemmän.

  Ps. On kyl ihana toi lihakirvesrusetti! :))

  T. Jessica

  VastaaPoista
 2. Mäkin olen katsellut etsyä vaikka kuinka kauan, mutten ole uskaltautunut vielä mitään tilaamaan )): Pelkään, että mua kustaan silmään tai sitten postikulut nousee ihan huimiksi D: Miten muuten maksat tilauksesi, PayPalilla vai jollain muulla? o: Ja onko postikulut ulkomailta yleensä millaiset? Olen siis ihan random, eikä tunneta. Luin joskus sun livejournalia, mutten ole enää päässyt kun laitoit kokonaan friends onlyksi. Nyyh )_: Uskaltauduinpa nyt ensimmäisen kerran kommentoimaan. Olet tosi luova ja kaikki sun näperrykset on aina hienoja ^^

  VastaaPoista
 3. Jessica: Niinpä n_n Käsityöt kunniaan!

  Anonyymi: Eiks siellä yleensä ilmoiteta hinnan yhteydessä postikulut? :o Jos katsotaan esimerkiksi tätä linkkiä, niin vasemmalla näkyy hinta, ja sitten tavaran kuvauksen alla on "shippings" hinnat. Etsyssä on vähän turhan isot nuo postikulut, ne aina riippuu vähän siitä tavaran painosta ja särkyvyydestä. Mä maksan PayPalilla, se on ihan sairaan helppo (vähän liiankin helppo :D).

  Ooh kiva että uskaltauduit kommentoimaan n_n On aina tosi ihanaa saada palautetta!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen tukka!!!!!! Mä olen varmaan ollut edellisessä elämässä joku irlantilainen punapää, koska mä en lakkaa ihailemasta punaisia hiuksia.

  VastaaPoista
 5. Niinpä, I know ;__; Punapäät on vaan niin ihania.

  VastaaPoista