syyskuuta 05, 2011

Kesä kuvina

Minun kesäni on ollut vallan hyvä kesä. Tässä kuvia heinäkuun lopusta, eli synttäreiltäni, tähän päivään.

Syntymäpäivilleni leivoin valkosuklaa-lime-juustokakun, joka sai aivan hurjasti kehuja. Olin tosi otettu ja itsetunto nousi ryöpyten! Valmistin myös jello-shotteja, jotka olivat petollisen karkkimaisia kaikessa viinaisuudessaan. 

Twisterin peluuta!

Kaverini leipoivat minulle yllätyksenä Portalista tutun kakun. Olin juuri pelannut Portalin läpi heidän luonaan ja tykästynyt siihen ihan hirveästi. Lisäksi sain Portal-aiheisen synttärikortinkin ♥  Cake is not a lie! Se kylläkin oli sulanut auringossa melko tunnistamattomaksi. Uskon, että se oli tekohetkellä todella uljas! Ja ajatus on tärkeintä, olin tosi ilahtunut.


Illanviettoa Uutelan metsän kallioilla.

Tuolla oli ihanaa. Hyvää seuraa, Vuosaaren valot näkyivät kaukana horisontissa, meillä oli nuotio ja ruokaa ja vaahtokarkkia, ja takanamme vain humiseva metsä. Meillä oli myös boomboxi, josta musiikki kuulosti yltiöhyvältä. Makoilin kalliolla ja katselin tähtiä ihanien ihmisten jutellessa ympärilläni, ja mietin, että "tätä on olla onnellinen". Vaatteet tuoksuivat savulta vielä päiviä tuon jälkeen.
Hehkuvan pinkkejä UFO-shotteja DTM:ssä


Slutwalk: Etsi kuvasta ylimääräinen yllätysposeeraajamies


Koira oli erään kerran hyvin kipeä. Ei maistunut ruoka eikä juoma, ja lääkäri sanoi että sillä on lievä välilevyn pullistuma. Jouduin sitä ruiskulla juottamaan ja lepuuttamaan pari viikkoa vahvasti lääkittynä. Pian Nadia olikin taas kuin uusi koira, kivut olivat tiessään:


Ihmistoteemi eräissä tupareissa :)Siinä se kesä sitten taisi olla. Hei hei kesä, tervetuloa syksy.


Translation:

I've had quite a summer. On my birthday, I got a surprise Portal cake from my friends. We played twister and I had made jello shots and a lime white chocolate cheese cake, which was very popular and my friends loved it. 


I also had good time when I was with my friends on a forest cliff. We had a fire, marshmallows and other food, and a boombox with great music. I'll always remember the moment when I just laid on the ground and looked at the stars, with my friends around me, and the fire crackling comfortably. My clothes smelled of smoke for days. 


I have been drinking UFO shots at DTM. 
I also attended the Helsinki SlutWalk. 


My dog had back pains. She refused to eat and drink, and I had to make her drink from a syringe. The vet prescribed strong painkillers for her, and she got better in a few weeks.


Bye bye summer, and welcome autumn.

1 kommentti: