marraskuuta 03, 2014

Life's no fun without a good scare!


Tämän halloweenin asuvalintani oli Sally, kokoon kursittu kaunokainen elokuvasta "Painajainen ennen joulua". Sally on luonteeltaan hyväsydäminen, ujo introvertti, joten pystyn samaistumaan hahmoon hyvin vahvasti.




Asuun tarvittavat osat löytyivät melkein kokonaan jo omasta takaa; jouduin ostamaan vain kasvomaalit, kahdet valkoiset sukkahousut ja muutaman kangastilkun. Ompelin Sallyn mekon vanhoista vaatteista ja ostamistani tilkuista. Se ei ole täysin identtinen, kuin elokuvassa esiintyvä mekko, mutta en jaksanut hikoilla liikaa asian suhteen. Ei tässä kuitenkaan cosplayaamaan oltu menossa, vaan pitämään hauskaa ystävän halloweenjuhliin! Yritin kuitenkin poimia jonkinlaisia yhtäläisyyksiä kuoseihin ja väreihin.

Asukokonaisuuteen kuului myös "deadly night shade"-juomalasi. Se on tavallinen hillopurkki maalattuna, koristeltuna, ja päällystettynä decoupage-lakalla. Juhlien jälkeen purkki kyllä pääsi ehdottomasti hyllylle koristeeksi. On se sen verran söpö.



Juhlat olivat kauhistuttavan ihanat. Oona oli panostanut ihan huolella, joka puolelta löytyi kutkuttavan karmivia yllätyksiä ja koristeluita.

"Hei... täällä pöydän alla on irtoraajoja! :O" 
Juhlien mastermind.

Minun kontribuutioni tarjoiluihin
Tein mystisen pastellisen ektoplasmaisen halloween-rahkayllätyksen. Siitä tuli niin hyvännäköistä, että olisin vaan halunnut sukeltaa sinne. Oona tarjoili myös kookos-mustikka-hyytelöaivoja, omenapiirakkaa, boolia, ja muuta ihanaa.



Ihmisillä oli kivoja asuja.

Laura oli rakentanut itselleen Pip-boyn, olka-armorin (joka ei kyllä näissä kuvissa näy), Nuka-colaa ja Nuka-cola Quantumia. Siinä on jo aavikkosoturin alkeet, sanoisinko! (Kyseiset asiat ovat siis Fallout-peleistä tuttuja tilpehöörejä).

Taistelijan janon sammuttaa Nuka-Cola! Radiation +3

Nico oli puuskupuh! Kaikki sanoivat "Harry Potter" :( Nicoa harmitti :(







 Illan aikana juhlien taustalla pyöri halloween-uskottavia leffoja. Välillä leffat varastivat koko shown, jos vaikka ruudussa näkyi turhan läheistä kanssakäymistä ruumiiden kanssa (Nekromantik 2)(en suosittele kenellekään) tai vedenalaista gorea (Piranha 3D)(en suosittele kalakammoisille, eli itselleni). Leffavalikoimaan kuului tietysti myöskin klassikko Painajainen ennen joulua (suosittelen kaikille). Pääsin eläytymään leffaan ihan uusilla tavoilla Sallyksi pukeutuneena.

"Tickle tickle tickle! Tickle tickle tickle! -
WHAT?!?!"

 Nyt vaan sitten odotellaan taas seuraavaa halloweenia. Marraskuu-masennus tuntui oikein rysähtävän ovesta ja ikkunoista sisään, ja kauhea keli siinä mukana.

lähde

 Translation:

This halloween I decided to dress as Sally from Nightmare before christmas. She's shy, introverted and kind-hearted, so it was easy to "be her". 

I sewed the dress myself. I didn't stress too much about it being identic with the real dress, since it wasn't a cosplay convention I was attending but a nice party where I'm supposed to have fun. I also made a "deadly night shade" drinking glass to go with the dress. The stitches on my arms and legs are drawn on white stockings with a marker. 

Oona's party was lovely. She had decorated the place spooky scary and I loved every bit of it!
I made a goo surprise to eat. Oona had made jelly brains, apple pie and other good stuff.

People had cool outfits, like for example a wizard (a hufflepuff, to be precise), wasteland wanderer from fallout series, a deer, pokemon trainer and her pokemon, and a voodoo god. Oona was Gogo Yubari from Kill Bill.

We watched some movies, to mention a few, Nekromantik 2 was horrible, Piranha 3D was horrible (neither in a good way). Nightmare before christmas was... of course delightful.

Now I just have to wait a year until next halloween. November already proved itself awful, I'm feeling really down. Post-halloween depression?

20 kommenttia:

  1. Olet super onnistunut Sally! Kiinnostaisi joskus nähdä toi peruukki sulla jossain ihan tavallisessa päivän asu -kuvassa, tai siis sellaisessa ettet ole pukeutuneena miksikään hahmoksi. Toi on nimittäin upee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta, pitääpä toteuttaa! Se on tosi ihana peruukki, mutta koska mulla ei ole ikinä ollut pitkiä hiuksia, se menee aina hirveeseen takkuun kun en ole tottunut :D

      Poista
  2. Ihanat muokkaukset. Toi eka kuva on super hieno! Oli kyllä niin hauskaa ja harmittaa että se on ohi. En tiedä jaksaako vuotta odottaa, täytyy ehkä järjestää aiemmin jotkut kauhunaamiaiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mun teki mieli tehdä kaikkia jännittäviä muokkauksia noihin >:3
      Kannatan kauhunaamiaisia, aina ja ikuisesti! \o/

      Poista
  3. Tosi onnistunut Sally-asu :) Sally on ollut pitkään munkin Halloween-asulistalla.

    VastaaPoista
  4. Ihan täydellinen asu! ♥ Meikitkin on ihan viimisen päälle ^^ Ja muillakin kunnon panostus. Sally on ihana hahmo, pitäis joskus toteuttaa itsekin :)
    Tää halloween meni kyllä niin nopsaan että melkein harmittaa! Nyt vaan joulua odottamaan, mutta se ei ole alkuunkaan niin siisti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO niin meni... D: Onneksi Halloween voi olla ympäri vuoden :D Mulla on vähän antipatioita joulua kohtaan, mutta osaahan sekin olla tunnelmallinen juhla. Kunhan muistaa pysytellä kaukana kulutushysteerisistä ihmisistä kauppakeskuksissa, ne tartuttavat muhun aina kauhistuttavan stressin. :D

      Poista
  5. Tää oli tyylikkäin halloweenpippalo-postaus mun dashillä!

    VastaaPoista
  6. Ihania asuja, juuri tuollaisissa juhlissa haluaisin itsekkin päästä käymään! Tänä vuonna koko Halloween meni osaltani vähän sivu suun työkiireiden ja muun häslingin takia, mutta ensi vuonna sitten kahta kauheammin. Viime vuonna oli pienet pirskeet, mutta osa ihmisistä saapui paikalle lopulta ihan arkivaatteissa, vaikka kuinka olin painottanut puvun olevan pakollinen. Aikaa olisi jokaisella ollut ja Tiimarin loppuunmyynnistäkin olisi varmasti löytynyt vaikka mitä helppoa edullisesti. Harmitti, kun olin kuitenkin itse nähnyt juhliin aika paljon vaivaa, mutten kuitenkaan kehdannut käännyttää ovelta takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ikävä kuulla.:( Sekä tämän vuoden työhäslingistä, että viime vuoden alipukeutujista. Tietenkään ketään ei voi pakottaa ostamaan naamiaisasua, mutta ei varmaan tullut heille yllätyksenä, että halloweenjuhliin pukeudutaan, olisi niin helppoa tehdä edes _jotain_ juhlien emännän mieliksi ja iloksi, ja jotkut jutut joista loihtia asuntapainen, löytyvät varmasti kaikilta kotoa.

      Poista
  7. Oooh, näyttää olleen mahtavat bileet! Mua harmittaa ihan sikana, että tänä vuonna sairastuin just samana päivänä, ku meidän piti pitää Halloween-bileet ja ne sitten peruuntu :( Nyt tulee joulu eikä kauhujuhlia oikein voi pitää enää. Ehkä ensi vuonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii! Mikä surkutuuri! :(

      No, mun puolesta kauhujuhlia voi kyllä pitää milloin vain. Tosin muiden vieraiden kauhuilumotivaatio saattaisi olla vähän alhainen vaikkapa keskellä kesää tai kevään silmujen puhjetessa.

      Poista
  8. Voi ei miten ihana Sally-asu, mielettömän hyvin onnistunut! ♥
    Olin aikoinaan penkkareissa Sally, joten mulla on kaapinpohjalla tallessa lähes samanlainen. ^^ (Elättelen vielä toivoa että mies suostuu jonain Halloweenina olemaan Jack!)

    VastaaPoista