marraskuuta 10, 2014

Pastel & hologram fantasies Nyt ollaan elämän peruskysymysten äärellä. Eli lempivärit.

Jos mustaa ei lasketa mukaan tähän leikkiin (koska musta on niin ylivoimainen että se olisi epäreilua muille väreille), minulla on kaksi lempiväriä.

Ensimmäinen niistä on ehdottomasti pastellivaaleanpunainen. Sen kirjo kattaa kaiken pehmeän persikanpunaisesta pulleaan purkkapallonpinkkiin. Muut pastellivärit tulevat reippaasti perässä, mutta ikinä ei ole vaaleanpunaista voittanutta.


Ensimmäinen kerta, kun esittelen pikkareitani blogissa:D Tilasin ne ebaystä, sain ne tänään postissa. Ne ovat niin ihastuttavat, että en voi pitää niitä omana tietonani. Mutta en halua laittaa tänne pikkariposeerauskuviakaan :)


Toiselle sijalle yltää... Väri joka ei oikeastaan ole edes väri... Mutta lasken sen silti, koska voin. Se on siis hologramminvärinen! Miten sitä nyt kuvailisi, muovinen-sateenkaari-turkoosi-valkea-kiiltävä-peili-neon-pastelli. Kyllä te tiedätte. Sitä löytyy CD:istä, muovisista asioista, ysärileluista... Ja se saa minut huokailemaan ihastuksesta joka kerta, kun näen sitä jossain.Muut lempivärit:

3. Munakoisonvioletti
4. Tummanharmaa
5. Viinin/verenpunainenTranslation:

Life's basic questions. The favourite colors. I'm going to pick two, and I'm not even going to include black, since it's just so superior that it wouldn't be fair to the other colors. 

My first pick is definitely pastel pink. From peach to bubblegum, and everything in between. Other pastels are great also, but pastel pink is the best.

The second one is hologram color. :D You know, plastic-turquoise-rainbow-white-mirror-neon-pastel. You can find it behind CD:s and on 90's toys. Holograms make me swoon every time. ♥

Other faves are

3. Eggplant purple
4. Charcoal gray
5. Wine or blood red

2 kommenttia:

  1. Hologrammivärille varmaan voisi antaa nimen opaali. Opaalit on IHANIA ja jos asuisin australiassa, omistaisin varmaan elämäni opaalin etsimiselle. On myös mun lemppareitani.

    VastaaPoista