maaliskuuta 30, 2015

Black clothes and pink magic


 En tiedä mitään auroista tai sen sellaisista, mutta uskon oman voimavärini olevan vaaleanpunainen. Tarkemmin ilmaistuna, vaaleanpunainen valo. Saan valtavasti voimia tuijottaessani esimerkiksi vaaleanpunaista lamppua. Olen hyvin tarkka vaaleanpunaisen sävyistä, mikä tahansa vaaleanpunainen ei kelpaa voiman ammentamiseen.

Neonvaaleanpunaisesta saan retroiluvoimaa. Sitä löytää 80-luvulta, loisteputkista, post-it-lapuista ja Barbien aerobic-vaatteista. Jos se vivahtaa liikaa fuksiaan, menetän kiinnostuksen. Pystyn pelkän vaaleanpunaisen värin avulla kuljettamaan mieleni vuoteen 1984, käy se teille järkeen tai ei. En ollut silloin vielä syntynytkään, mutta saan niksautettua mieleni silti jollain tavalla sinne. En osaa selittää sen tarkemmin.

Pastellivaaleanpunaisesta saan keijuvoimaa. Sitä löytää hattarasta, tyllihameista, Hubba Bubbasta, vaahtokarkeista ja kukista. Siihen on helppo yhdistää glitteriä ja kimalletta.

Vaaleanpunaisesta valosta saan mielenvoimaa. Sitä on välillä melko vaikea löytää, mutta joissain mainostauluissa saattaa olla se vaaleanpunainen hehku.Ulkonäön perusteella en ole kovin vaaleanpunainen ihminen, mutta voisin uskoa että jos pääni halkaisisi, tursuaisi sieltä ulos vaaleanpunaisia lonkeroita, kasaripiirrettyjä ja lentäviä lautasia glitterin ja vaaleanpunaisten valonsäteiden saattelemana.Translation:

I don't know much about auras and energies and stuff, but I firmly believe that my personal energy color is pink. I gain strenght from looking at pink things and especially pink light. But I'm very picky about the shades of pink, if it's too fuchsia I lose interest.

Neon pink gives me retro strenght. You can find it in 80's, fluorescent tubes, barbie aerobic clothes, and post-its. Just by looking at neon pink things can make my brains travel to the year 1984. I cannot explain it since I wasn't even alive back then. It's just a thing that happens.

Pastel pink gives me fairy strenght. You can find it in tutus, marshmallows, cotton candy, bubble gum and some flowers. It's easy to add glitter to this color. 

Pink light gives me mind strenght. It can be found on various lit billboard signs.

I don't think I look as pink as I feel, but I bet that if you would crack my head open, it would burst pink tentacles, 80's cartoon characters, flying saucers accompanied with glitter and pink rays of light.

12 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Muistui mieleen jotenkin ihan se, miten vaaleanpunaisen värin näki lapsena. Hubba Bubba ja Barbien aerobic-kuteet. ♥

  Jännä kyllä, miten värit voivat mieleen vaikuttaa. Itsellänikin on elämänvarrella ollut tuollaisia ikään kuin "voimavärejä", mutta ne ovat kyllä vaihdelleet jonkin verran kausittain. Nykyään osuvin olisi ehkä tummanvihreä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että pystyt samaistumaan! Ja ymmärrettävää on mielestäni, että voimavärit saattavat vaihdella elämäntilanteiden mukaan. :) Mulla on ollut pitkään musta, mutta vaaleanpunainen on mennyt senkin yli jo reippaasti.

   Poista
 2. Herrajjesta eka ja kolmas kuva! o_o <3 Ei mulla sitte muuta.. o_o <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Huh miten kauniita kuvia ja kaunis meeri! Tosi ihana postaus muutenkin. Osasit mielestäni pukea hyvin sanoiksi tän fiilistelyn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä kaunis olo. :> Kiva, että se välittyy kuvistakin. Fiilistelin aika pitkälti tajunnanvirtana tuon tekstin, joten olen iloinen että se käy järkeen.

   Poista
 4. Kauniita kuvia, erityisesti ensimmäinen näistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on noista omakin lemppari :)

   Poista
 5. Mulle tulee samanlaisia kasarifiiliksiä silloin tällöin. Yks ilta tein itelleni pieniä lettejä, ja seuraavana päivänä sain kunnon kasarikiharat. Päätin lakata vielä kynnet siniseks ja lähdin ajelemaan kaupungille 80-luvun loppupuolen autolla. Kuuntelin samalla äidin vanhoja c-kasetteja (cc catch, jennifer rush, madonna jne) ja oikeesti unohdin että eletään vuotta 2015. Öinen kaupunki ja toi ajokokemus on yks upeimpia juttuja mitä on hetkeen tapahtunut. Muutenkin kasari eräänlaisena aikakautena inspiroi mua todella paljon: tyyli, musiikki, tekniikka, silloinen maailman meno... kaikki. Siinä on vaan sitä jotain.

  Kiitos! Upee, muistoja ja mielikuvia herättävä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaaaaa! Kuulostaa suorastaan ihastuttavalta yöajelulta! Olen tosi riemuissani, että kasari-inspiraatiota löytyy sieltäkin päästä. Siinä on jotain, mitä on vaan vaikea pukea sanoiksi.

   Poista
 6. Black and pink is the perfect colour combination! :P

  VastaaPoista