lokakuuta 24, 2014

Halloween pumpkin nailsLähestyvän Halloweenin kunniaksi kynnet saivat kurpitsaiset naamat. Hih hih hii!

Halloween ei ole inspiroinut yhtä maanisesti kuin edellisvuonna. En tiedä mistä johtuu, ehkä ehdytin idealähteeni täysin viime Halloweenina. No ei, ei mun Halloween-idealähde ikinä tyrehdy; tänä vuonna on vain yksinkertaisesti huonompi raha- ja elämäntilanne, enkä ole itse järjestämässä juhlia. Olen kyllä menossa Oonan juhliin, mutten vielä aio paljastaa, miten pukeudun.


Ulkona on ihan sairaan kylmä, lunta sataa nyt jo, ja haluaisin leipoa kurpitsapiirakan. Haluaisin lisää valoketjuja kotiini. Sain vihdoinkin erään sähkötaitoisen ystävän avulla lampun eteisen kattoon! Hävettää oikein, että melkein vuoden kituutin ilman lamppua eteisessä. Kiitos Tuomas.

Tunnelmavalaistusta nurkkapöydällä

Translation:

Halloween is near, so I gave my nails a pumpkin makeover! 

For some reason, this Halloween is not as inspiring as the last one. Maybe I used up all my ideas last year. Just kidding, my well of Halloween ideas is bottomless. I just have less money this year, and I'm not having a party at my place, I'm just attending Oona's party. I have a costume idea all ready, but I'm not gonna tell you what it is!

It's freezing outside, and the first snow already fell. I'm not ready for this. I'd like to bake a pumpkin pie, and I'd like to have more light chains.


8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet :> ja ihana blogin ulkoasu, yksi mun suosikeista *__*

  VastaaPoista
 2. Onpas söpöt! Haluutko lakata mullekkin joskus jotkut hienot kuviokynnet?

  VastaaPoista
 3. Olen aiemminkin jo ihaillut kotiasi, mutta nyt on lopulta pakko kysyä, että mistä olet onnistunut hankkimaan tuon viimeisessä kuvassa näkyvän torson? Mulla on ollut vastaava haussa jo pidemmän aikaa, mutta noita tuntuu löytyvän vain ebaystä turhan kalliilla postareilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi ihan mieletön lykky, nimittäin löysin sen kierrätyskeskuksen roskiksesta! Ne on kyllä ihan järkyttävän kalliita. En osaa oikein muuta neuvoa, kun että kannattaa pitää silmällä roskalavoja o_o

   Poista
 4. Näin tän, aattelin sua: http://www.boredpanda.com/skull-egg-mold-egg-o-matic/ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww! <3 Ihanaa että tulen kallomunista mieleen.

   Poista