syyskuuta 30, 2014

That's RAD!

 Tykkään Fallout-peleistä todella paljon. Joku pieni survivalisti sisälläni iloitsee, kun saa turvallisesti kotisohvaltaan käsin seikkailla ydintuhon jälkeisessä maailmassa, löytää uusia paikkoja, taistella, selviytyä ja tehdä tehtäviä. Falloutien tarinat ovat aina mielenkiintoisia, hauskoja ja traagisia, pelit ovat open world-tyyppisiä ja aina löytyy jotain uutta. Pelin voi pelata hyvin erilaisilla tavoilla läpi, joten siihen ei kyllästy todellakaan helposti.

 Sen pidemmittä puheitta, tahtoisin esitellä teille Falloutin Vault boy-paitani:)t-paita eBay kypärä&nasse Varusteleka liivi kirpputori hame UFFkoru DIY(lahja entiseltä poikaystävältä)Yritin etsiä näitä kuvia varten yhtä tiettyä mustaa boleroa, jonka olisin voinut yhdistää tuohon asuun, mutta en löytänyt sitä mistään. Joskus Nico siivoilee mun kämpässä sillä tavalla, että se laittaa jotain asioita vähän omituisiin paikkoihin, kun se ei ymmärrä mun jotain "systeemiä" missä asiat kuuluu olla, varsinkin vaatteet. (Ei sillä että valittaisin, mun mielestä on ihanaa kun se auttaa mua kotitöissä.) Epäilen, että Nico on siivonnut sen johonkin väärään paikkaan, ja olin aikeissa kysyä siltä muistaako se minne, mutta luovuin ajatuksesta koska keskustelu olisi mennyt jotakuinkin näin:

Minä: "Hei muistatko minne oot siivonnut sen mun yhen boleron? Sellanen missä on iso kaulus. Se on musta."

Nico: " ............. "

Tältä mun molemmat vaatekaapit näyttää. Plus Nico olisi myös sanonut: "Mikä on bolero?"

Translation:

I love the fallout game series. A little survivalist inside me rejoices, because with these games it's possible to wander the post-nuclear wastes, survive, fight, and go on quests, without even leaving your own comfy home. The games have interesting storylines, sometimes funny, sometimes tragic. They are open world-games and there's always something new to discover. I like how it's possible to play the games with so many different outcomes. 

So, I have this Vault boy T-shirt. I was about to ask Nico if he's seen one of my boleros I wanted to combine with the t-shirt, but then I realized he probably wouldn't recognize the description "Have you seen that one bolero? The black one." ...

9 kommenttia:

 1. Nää sun kuvat on aina niin siistejä! ♥ Mustissa vaatteissa vois kyllä kuvitella olevan sellainen hyvä puoli, että vaatekaappi on pakko pitää säntillisesti organisoituna jos meinaa löytää sieltä jotain. Vaatekaapin siistinä pitäminen on mun heikko kohta numero yksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistejä niinkuin "clean" vai siistejä niinkuin "cool"? ;D Oon mestari tunkemaan kaiken sotkun kyynärpäätaktiikalla just kuvan ulkopuolelle. :ppp Olen kyllä kehittynyt organisoinnin välttelijänä aika mestarilliseksi materiaalintunnustelijaksi, että jos haluan löytää jonkun tietyn mustan vaatteen, niin etsin sen näppituntumalla silleen "kainaloita myöten kaapissa"-meiningillä. Toi tilanne on vielä pahempi mun eteisen kaapissa, koska mun eteisen lamppu on rikki enkä osaa korjata sitä. Pimeä eteinen + musta vaatevarasto = ???

   Poista
  2. P.s. Nadia suuttu mulle, ku laitoin kaasunaamarin ja kypärän päähän. Se heräs nokosilta siihen, että seisoin seinän vieressä ja poseerasin, niin se kai säikähti ja päästi sellaisen säälittävän "hui helvetti mikä sä oot ja mitä teet mun kotona"-haukkuähinäsarjan. Sitten sillä nousi selkäkarvoihin sellainen vieläkin säälittävämpi sentin mittainen irokeesi kun se yritti tekeytyä isommaksi.

   Poista
 2. Aivan mahtava tuo paita! :D Itse en oikeastaan pelaa, mutta avomies kylläkin niin on tullut sivusta seurailtua. Hauskan humoristinen, mutta silti sellainen uskottava peli ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä semmonen peli mitä on ihan kiva kattoa vierestäkin :) Ja kiitti! :>

   Poista
 3. Oi, Fallout on ihana, samoin toi sun liivi. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:)! Toi liivi on jonkun tuntemattoman taiturin tuunailema, ostin sen tuollaisena kirpputorilta joskus aikoinaan.

   Poista
 4. Nyt alkoi ihan hirmuisesti kiinnostamaan tuoreena pelikonsolin omistajana nuo Fallout pelit..:o !

  VastaaPoista