syyskuuta 18, 2014

Girl Power


 Teki mieli verestää vähän Photoshoptaitojani pitkästä aikaa. Nico on vienyt piirtopöytänsä omaan kotiinsa, joten jouduin syväämään nämä hiirellä. Nicon piirtopöytä pyöri mun nurkissa _hyvin_ kauan, enkä tehnyt sillä mitään. Mutta auta armias, viikko piirtopöydän poistumisesta, ja pää surraa täynnä ideoita, joihinn sitä tarvitsisi! No, ei siinä muuta auttanut, kuin tilata ihan oma piirtopöytä. Pian kotiin saapuu Wacomin Intuos Pen Small.

Tämä kuvapari on tehty taustoja ja tekstuureja myöten itse. Tunsin vain tarvetta vähän kehaista, kun niistä tuli mielestäni niin hienot.

"...With a little help from my friends"

Nadiassa on sellasta tyttöpoweria että huh huh. Sille ei ryppyillä. Se on kova muija! Mutta hihojaan se ei osaa kääriä, kuten eivät mitkään muutkaan peukalottomat otukset, joten siinä se tarvitsi vähän mun auttavaa kättä.

fig 1. Auttava käsi

Muista; Sä olet ihan mieletön, ja sä pystyt siihen. Joskus ei kuitenkaan yksin pysty kaikkeen. Silloin on ihan okei pyytää ystävän apua ja tukea. Sitä varten ne ystävät on.

Hmh. Nää kuvat olisivat olleet loistavaa kuvitusmateriaalia johonkin paljon syvällisempään tekstiin... Tällä kertaa sellaista ei kuitenkaan tullut ulos. Oh well!

Loppuun vielä digitaalisia tuplavalotuksia. Mä rakastan niitä, siitä ei pääse yli eikä ympäri.7 kommenttia:

 1. tykkään, tykkään!
  onko se ihan järjettömän tyhmä kysymys jos kysyy että hei miten tekee digitaalista tuplavaloitusta? vai pitäiskö olla olematta laiska ja googlettaa ;D

  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm no en ollenkaan tiedä sun photoshop-skillien tasoa, joten en tiedä selitänkö sen ihan alkeista asti vai vähän lyhyemmin. No, pääpiirteittäin, tuplavalotus tarkottaa että laitetaan kaks valokuvaa päällekkäin. Sitten "blending modeja" (en tiedä mikä se olis suomeksi) käyttäen kokeillaan, jos syntyisi jotain jänniä tuloksia. :p Ja usein syntyykin, kun vähän kikkailee. Voin vaikka tehdä joskus pikku tutorialimerkinnän aiheesta, en vaan tiedä onko mun lukijoissa paljoakaan sellaisesta kiinnostuneita.

   Poista
  2. Tee ihmeessä joku tutoriaali ! Noita tuplavalotuksia on kyllä ihan hurjan hauska tehä sillon ku on tylsää ja tutoriaalia haluaisin oikeastaan vaan sen vuoksi, että näkisin lisää sun taiteiluja.. :D Noi kuvat on nimittäin ihan mahtavia.

   Poista
  3. No ehkä sit pitäis tehdä :J Kiitos<3!

   Poista
 2. Vitsi oot kyllä oikea voima mimmi! :3 Tuli tosta tuplavalotuksesta mieleen, että kokeilin sitä sun innoittamana itsrkkin ja mainostin samalla sun blogia! :) http://saastapallo.deviantart.com/art/Pretty-Flowers-Need-the-Sun-473356716

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tosi hyvältä näyttää! *peukku* Oon tosi otettu. :)

   Poista
 3. Heiii, minuukin kiinnostais tietää, miten ihmeessä tuollaisia tuplavaloitus-juttuja tehdään! :) Vois olla ihan hauskaa kokeilla joskus, kivoilta näyttävät nuo siunkin kuvat.^^

  VastaaPoista