syyskuuta 09, 2014

That Little Black Dress


Jotkut sanovat "LBD":n kuuluvan jokanaisen vaatekaappiin. Itse en ole niin kova "sinun on pakko omistaa tämä asia"-meiningin kannattaja, mutta kyllä pikkumusta on sellainen, jonka olemassaolosta olen ihan iloinen. Sen voi yhdistää niin moneen asuun ja asusteeseen. Omani löysin New Yorkerista, ja siinä on edessä ihana kurkistusaukko, ja se paljastaa myös selkää takaosan pikku ikkunasta. 

Oon näissä kuvissa taas vakavana porottavan auringon takia. Voi että, miten tuimia kuvia silloin tuleekaan, kun aurinko paistaa silmiin! Joudun pinnistelemään ihan huolella, etten näyttäisi kaikissa kuvissa ihan murhanhimoiselta, kun mulla on aika valoherkät silmät.  Loppuun vielä loukkaantunut Nadia, kun ei otettu sitä mukaan kuvauksiin. "En olis halunnutkaan", Nadia sanoo tässä kuvassa. Nadia on niin kurttuinen, en kestä ♥

 
Translation:

Some say, that the LBD belongs to every woman's wardrobe. I'm usually not a fan of "you-should-absolutely-own-this", but I agree, it's good to have a little black dress. It's so easy to combine things with it. I found mine from New Yorker, it has a peek-a-boob front and also an open back. 

I had to struggle to not look like a bloodthirsty murderer in these pictures, because of the sun shining in my face all the time. I end up making angry faces to the sun because my eyes are sensitive to light.

And finally here's Nadia, who's a bit hurt because we didn't take her with us to the photoshoot. She's so wrinkly ♥ Just look at her!

6 kommenttia:

  1. Ihana mekko (ja koira)! Oot muuten erittäin vaarallista katseltavaa, koska mun tekee ihan tajuttomasti mieli värjätä hiukset punaiseksi nyt heti... :D Mulla olis purkki punaista suoraväriä tuolla, mutta se olis ihan turhaa vaalennusprojektin kampittamista jos menisin värjäämään :c Toisaalta kyllä kai nyt yksi kerros suoraväriä lähtee ihan pesemälläkin... Argh, ei saa haaveilla tämmösiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se "vahinko" taisi jo tapahtua ;D Mutta se oli hyvä vahinko, punanen tukka sopii sulle mielettömän hyvin. <3

      Poista