lokakuuta 12, 2013

Spooky snacks for halloween (II)


Mikä siellä pimeydessä leijuu? Lauma pääkalloja? Hui sentään!


 Huh, ne olivakin vain vaahtokarkkeja seipäissä. Seipäät on tökätty pystyyn puolikkaisiin omenoihin ja vaahtokarkkeihin on maalattu mustalla elintarvikevärillä kallonaamat.


 Joukko mummoja taisi säikähtää seivästettyjä pääkalloja niin, että kaikki tiputtivat kauhusta tekohampaansa juostessaan karkuun! Tämä yksinkertainen Halloweenjuhliin sopiva naposteltava koostuu vain omenaviipaleista, pähkinävoista ja minivaahtokarkeista. Helppoa kuin heinänteko, ja hupia riittää... pitkäksi aikaa: Tämmöinen pikku kauhutarjotin! Mitäs tykkäätte?

 Kokeilin myös eräänä päivänä yhtä reseptiä kirjasta "Ghoulish goodies". Siitä oli ympäri nettiä tosi kivoja kuvia, siistejä valkosuklaaluita. Mun valkosuklaa melkein paloi, ja jäi tyhmän kokkareiseksi, ja alkoi jähmettyä, kun vasta dippailin vaahtokarkki-suolatikkuyhdistelmiä siihen, ja muutenkin koko homma oli kauhea sotku. Mutta ihan hauskoja niistä tuli!

Kaiversin luiden seuraksi muutaman viinirypäleirtopään :D
Tämä resepti ei ollut kyllä todellakaan vaivan arvoista. En suosittele kokeilemaan.

2 kommenttia:

  1. Ihania nää Halloween-jutut! :3 ja Nadia, en kestä <3 oot ihan paras kun väsäät aina kaikkea tällasta kivaa ja hienoa, olisinpa yhtä aikaansaava ja näppärä!

    VastaaPoista
  2. Voi että mitä ideoita! Pakko varmaan napata ideoita omiin pippaloihin! :)

    VastaaPoista