elokuuta 14, 2013

Cutie pie

 Pinuphuuma iski jälleen. Olin niin iloinen, kun sain hankittua kylppäriin tavaroilleni hyllyn, että päätin sisustaa kylppäriä hieman pidemmälle. Sen ruma vihreä seinä sai piristystä pirteistä pinuptytöistä ja ovea koristaa ihana Bettie Page. Leikkisyys tarttui minuunkin ja uuden pallollisen huivin voimin päädyin keikistelemään kilpaa vessan seinän tytyjen kanssa.


 

 Kahvikupponen maistui erityisen hyvältä raskaan työpäivän jälkeen. Tuntui, kuin olisi herännyt koomasta ja hengittänyt jälleen; kuuma kahvi tanssi kielellä, pikkulinnut tirpsuttivat korvissa ja kuulin kaukaisen seireenien laulun... Sitten kahvi loppui.

  Tämä söpöliinilaukku oli pakko hankkia, kun näin sen H&M:ssä. Se on ihanan pieni ja romanttinen ja söpö kuin nappi.


Söpöliineistä puheenollen... Nadia mukana menossa ♥Translation:

I decorated my bathroom walls yesterday with Bettie Page and other cute pinup chicks. They made me want to dress up cute and flirty also! I think the little heart purse from H&M goes well with this cutesy look.

Coffee has seldom tasted as good as today, after a hard and busy day of work. Although I work in a cafe, some days I have no time to drink my own morning coffee. Today was one of those days.

7 kommenttia:

 1. No sietääkin keimailla noiden pin-up -typyjen rinnalla. :D Nyt on pakko kyllä kehua, että sulla on todella kaunis, muodokas vartalo! Toivottavasti et pahastu tällaisista kommenteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En todellakaan pahastu. :> Viihdyn vain vartalossani enemmän ja enemmän kun saan siitä kehuja. Kiitos siis!

   Poista
 2. Oot hot stuff ihan oikeesti, tekis mieli läppästä sua pepulle! .__. *yrittää mennä rauhoittumaan*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi :D Ootko jo rauhoittunut? Pitääkö suojella peppua?

   Poista
 3. Kerta toisensa jälkeen pistää ihmetyttämään toi sun WHR:n täydellisyys. :D Huhh.

  Ihanat värit, kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ylistyksestä *__*

   En tiedä tarkotitko väreillä vaatteita/asusteita, mutta voin silti kertoo että mulla ei oo ollut vuosikausiin oikeestaan mitään sinistä/turkoosia vaatetta jota osaisin käyttää, mutta nuo shortsit on nyt tuollainen uusi kokeilu!

   Poista
 4. Why you sooo perfeeect.... Q_Q

  VastaaPoista