heinäkuuta 25, 2013

House of horrors

Anonyymiltä lukijalta tuli postauspyyntönä, että esittelisin mielenkiintoisimpia esineitäni. No, tuntuu kyllä siltä, että kaikki on jo näytetty, koska olen sellainen "Katsokaa katsokaa mitä mulla on/mä tein/mä sain" :D Siksi näistä suuri osa saattaakin olla teille jo tuttuja.

Kun olin teini-ikäinen, harrastin sellaista, että ostin kirppareilta nukkeja ja tuunasin ne (aika shokeeraaviksikin). Hyvän maun rajoilla liikuttiin, ja nyt vähän korvia punottaa kun niitä katselee. Tämän merkinnän ja vanhojen huonojen aikojen kunniaksi kaivoin vanhat nuket vinttikomerosta ja kuvasin niistä muutaman.

Handywoman

Lobotomia-Lissu

Split personality

Come play with us... forever... and ever!

 Jälkeenpäin olen kuullut, että jotkut jopa pelkäsivät minua ja nukkejani oikeasti teininä. Mietin välillä, muistavatko sen aikaiset tuttuni minut vieläkin vain hulluna nukketyttönä. En kyllä ihmettele, olivat nuo sen verran raisuja :D

Sitten vielä joitain kuriositeetteja kodistani, joiden koen kuuluvan "Mielenkiintoisiin Esineisiin™".

 Eteistäni vartioivat mallinuken jalat. Ne ovat kokeneet kovia ja nähneet vuosia, muistan vieläkin ihmisten ilmeet kun raahasin nuo silloiseen kotiini kirpparikierroksen päätteeksi.

 Aito, tyhjä käsikranaatti jossa vielä sokka tallella. On tipahtanut pari kertaa lattialle keskellä yötä ja aiheuttanut sydärin varmaan koko Arabianrannalle, on meinaan aika painavaa valurautaa.

 Lasten nasse ♥ pikkuinen kaveri. Aika pölyinen, hups.

 Naamioni! Tykkään naamioista, naamiaisista, naamioitumisesta. Tuollaise koristeelliset venetsialaiset naamiot ovat parhaita, haluaisin kerätä niitä enemmänkin.

Että semmoisia juttuja mun omistuksesta löytyy!


Translation:


Someone requested an "interesting things in my house"-post. Well, here it is!
When I was a teenager, my hobby was to buy Barbies and such from fleamarkets and "tune" them up a little bit. Now they seem really shocking and kind of tasteless. Some even have confessed that me and my dolls scared them a lot when I was a teenager. No wonder. Well, here are some of them. 

I also wanted to show other curiosities from my home, like these model legs I found from a flea market once, a long time ago. Also here is my hand grenade, a childrens' gas mask and my other mask collection. Thank you for stopping by.

6 kommenttia:

 1. Muistan noi barbikuvat ikuisesti ku stalkkasin sua galleriassa, ihanaa että ne on täälläkin nyt! :D ja tää oli tosi kiva postaus jälleen kerran ^^

  VastaaPoista
 2. Voi barbit, kuinka nostalgista. Jos sulla on jossain tallella se kuva susta missä syöt barbia aamiaiseksi niin kiljuisin riemusta sen näkemisestä.

  VastaaPoista
 3. Hitsi noi barbit on makeita. Ja pelottavia! Mielikuvitustasi (ja kädentaitojasi!) täytyy kyl ihailla, kun keksit ja osaat tehdä tuollaisia.

  VastaaPoista
 4. Sun koti on kyllä ihana, sullon niin persoonallista ja upeeta tavaraa sielä ^_^

  VastaaPoista
 5. Kiitos postauksesta!!!!!!!!Oli kiintoisaa katseltavaa:)!

  VastaaPoista