heinäkuuta 08, 2013

Finncon-viikonloppu

 Viime aikoina mielialani on rehellisesti sanottuna ollut niin alhaalla, että blogin kirjoittaminen on tuntunut turhalta. Tuntuu vähän omituiselta kirjoittaa tällaista julkiseen blogiin, koska oon tottunut pitämään tällaiset asiat itselläni, mutta sain sairaslomaa töistä uupumuksen ja masennuksen vuoksi. Syyllisyydensekaisin mielin olen kuitenkin yrittänyt pitää itseni kiireisenä ja poistunut kotoani.

Tänä viikonloppuna järjestettiin finncon-tapahtuma scifin, fantasian, sarjakuvien, leffojen ja pelien faneille. Eli kaikenlaisille nörteille. Sinne kävi siis matkani. Voin kertoa jo etukäteen, että onnistuin skippaamaan joka ikisen mielenkiintoisen paneelin joko nukuttuani liian myöhään tai sekoiltuani aikatauluissa.

Päivä 1:


 Päivä 2:
 Lauantaina en edes päässyt coniin asti, koska ahdoin itseäni täyteen herkkuja ensin siskon valmistujaisissa ja sitten kaverin illanistujaisissa. Koira oli mukana molemmissa paikoissa hoitamassa sosialisoinnin puolestani. Sai paljon faneja heti. Minä istuin nurkassa ja söin. :D

Päivä 3:

 Olenko ennen tunnustanut ehtymätönta rakkauttani pisamia kohtaan? No, mä tykkään pisamista ihan hulluna. Mua hupsuttaa miten ympärilläni ihmiset yrittävät piilotella pisamiaan, ja itse maalaan naamaani tekopisamia ProMarker-tusseilla. Sunnuntaina pistin päähäni keväällä tekemäni sarviseppeleen, ja täytyy todeta, että vaaleanpunaiseen tukkaan se sopii väreiltään jopa paremmin kuin silloiseen punaiseen.
Finncon 2013 oli ensimmäinen conini missä olen ollut. Parasta siellä oli HelMetin scifi-fantasia-horrorpainotteinen kirjastobussi josta rohmusin itselleni kesäluettavaa kilokaupalla, Ichi, koruntekijöiden kanssa kokemusten vaihtaminen, samanhenkisten ihmisten näkeminen, Kaapelitehtaan hienot tilat ja yleinen tunnelma. Toivoisin kovasti, että Helsingissä olisi joku paikka, mihin samanhenkiset scifi-fantasianörtit voisivat vain kokoontua viettämään aikaa ilman mitään säätöä. Ehkä sellainen paikka onkin olemassa, en vain tiedä siitä.


Translation:

Lately I have been feeling very low, and that's why I haven't been posting anything. Now I'm trying to keep myself busy, see people and be social. I attended Finncon 2013, and it was fun, although I did not manage to see a single panel I was interested in, and that's a shame. But the atmosphere was inspiring and I enjoyed my time there a lot! 

I wore my self-made antlers and horns the both days. Also on sunday I couldn't resist my urge to draw myself some freckles. I love freckles! It's a shame that people that actually have real freckles, usually hate them :(

6 kommenttia:

 1. Hmm, sääli et onnistuin missaamaan sut, olis ollu kiva törmää! :I Mut mä taas istuin läpi jokaisen mielenkiintosen paneelin ja missasin sen myyntihallin ja kirjastobussin miltei tyystin... :D

  Ja oon samaa mieltä, että toi sunnuntain seppele sopii ihan älyttömän hyvin noihin vaaleenpunaisiin hiuksiin. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin myös kovasti tähyillä sua, mutta meidän tiemme eivät näköjään kohdanneet sitten yhtään :/

   Poista
 2. Eikä miten sulo oletkaan pisamien kanssa!

  VastaaPoista
 3. Jotenkin surkuhupaisaa olla just silloin poissa suomesta, kun siellä on kaikkia tuollasia siistejä tapahtumia ja ää. Aina missaan! :'D

  PS. En muista oonko jo FBn puolella kehunut, mutta toi sun sarvipantas on ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Musta välillä tuntuu, että oon aina töissä kun on jotain siistiä. Maailmassa on vaan niin paljon siistejä asioita että jotkut on pakko missata. Mun mielestä taas on ihan sairaan siistiä että oot kiertämässä Aasiaa!

   Ja kiitos :3 Olen kyllä ylpeä tuotoksestani.

   Poista