toukokuuta 25, 2011

"Victory rolls", rupuversio


Kokeilin spontaanisti jotain uutta tukkaani tänään. Alkukantaiset victory rollsien tapaiset. Noi ei siis todellakaan ole hyvin laitettu, mä vaan välillä pelleilen tukallani ja teen hassuja kampauksia, ja mun mielestä tosta tuli niin kiva että siksi vaan otin kuvan. Pitää varmaan jalostaa tätä kampausta pidemmällekin, eli kokeilla joskus tehdä ihan kunnollinen kampaus.

Olen taivuttanut latvani kiharrinraudalla ulospäin koko tukasta. Sen jälkeen vaan pyöräytin ne tuolla tavalla väljälle rullalle, ja kiinnitin tähtipinnillä. Jos olisin hardcore ja lähtisin ulos tuon kanssa, suihkuttaisin koko komeuden jollain hiuslakalla pysyväksi. Pitäisi ostaa sellaisia mustia normipinnejä, sitten kun on varaa...

3 kommenttia:

  1. Mutku noi pinnit on ihan uskomattoman ihanat tos just noin. :]

    VastaaPoista
  2. Ano, niin on :) Mutta jotta nuo saisi pysymään kasassa paremmin, tarvitsisi niitä mustia pinnejä. Niinkun tukirakenteiksi. Munkin mielestä nuo tähdet on ihanat.

    VastaaPoista
  3. Hei voin lähettää sulle mustia pinnejä, mulla on niitä varmaan satoja! Ens viikolla vaikka kun tänään lähen suoraan koulusta pusulaan. :)

    VastaaPoista