toukokuuta 19, 2011

Drowning


Deeper, deeper, deeper.

Kuuntelen Paavoharjua ja se sopii hukkumiseen mainiosti. Musiikki kuulostaa kupruilevalta, kuin vanhalta VHS-kasetilta soitettuna. Kuin makaisi kylpyammeessa ja kuuntelisi musiikkia veden alta.

En minä oikeasti ole hukkumassa, olen vain tunkenut pääni skanneriin.

Jouduin nukkumaan viime yön pyykkituvan kuivaushuoneessa koirani kanssa. Lähdin yöllä hakemaan pyykkiä kuivaushuoneesta, ja unohdin kotiavaimeni kotiin. Ei ollut kännykkää mukana, eikä ristin sielua kulkenut pihalla. Petasin kuivaushuoneen lattialle pedin juuri pestyistä peitoista ja lakanoista, tungin vaatteita tyynyliinaan ja nukuin siellä Nadian kanssa mytyksi käpertyneenä.

Aamulla pyysin naapureilta puhelinta lainaan. Naapurit olivat symppiksiä, ja antoivat. Kaikki olivat huolissaan Nadiasta, vaan eivät minusta ollenkaan. Vihdoin aamukahdeksalta pääsin kotiin ja kävin nukkumaan.

10 kommenttia:

 1. Upeita kuvia jälleen kerran! Ja hei, ihan tyhmää ettei susta oltu huolissaan! Kyllähän tommonen tilanne on luultavasti ihmiselle vaikeampi ku koiralle kuitenkin. ;o

  VastaaPoista
 2. Ei nyt saisi olla kauheen ilkee, mutta mua nauratti tuo että jouduit nukkumaan pyykkituvan lattialla. Miten voiki olla niin huono tuuri, että jää avaimet ja puhelin kotiin, hihi.

  Onneksi olet ehjä!

  VastaaPoista
 3. Mä kävin tänään just kylvyssä ja makasin ammeen pohjalla sillei että kaikki kuulosti kummalta. Musiikki ja maailman lotina.

  VastaaPoista
 4. heh varmaan mielenkiintonen yö :D mä voisin kokeilla tota ihan vaan seikkailunhalusta XD

  VastaaPoista
 5. Yuki: No mut koira ei silleen ymmärrä mitä tapahtuu, eikä sille voi selittää et kohta kaikki on hyvin. Se vaan on hämillään ja peloissaan :/ Et on se ehkä koiralle kuitenki vähän pelottavampaa, luulisin.

  Infected: Ei se oo ilkeetä et naurattaa :) On se minustakin jälkeenpäin ihan hassu kokemus. Mutta yöllä olin kyllä tosi ahdistunut. Oon sisimmässäni tiennyt että jonain päivänä se, etten kuljeta kännykkää aina mukana pikkureissuilla kuten pyykkitupa/koiranpissattamisreissuilla, koituu vielä kohtalokseni. :D

  Dahlia: Kylpyammekateus x__x

  Prox: Oli se joo mielenkiintonen :D Mäki olisin voinu seikkailunhalusta tehä sen, mut vaan silleen et päätän siitä ite :D Ja ei ollu myöskään kivaa joutua maksamaan tästä seikkailusta ovenavausmaksuksi koituvaa kahta kymppiä.

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat ehkä ensimmäiset oikeasti hienot kuvat, joita oon nähny tuolla tekniikalla otettavan. Yleensä kun kaikki skannerikikkailut ovat jotain hassunhauskoja naamalyttyjä. :o Ja nuo ovat vielä todella onnistuneita ja tunnelmallisia! ...meinasin kerran laittaa kissan skannerin väliin, mutta se jäi vain ajatuksen tasolle. Onneksi.

  VastaaPoista
 7. Osa kuvista näyttää siltä, että olisi sikiö lapsivedessä! Onnistuneita kuvia siis mielestäni.

  VastaaPoista
 8. Opin kommentoimaan tänne! Nämä on mun mielestä upeita, tosi tunnelmallisia ja herkän synkkiä (kuulostipa toi jotenkin gootilta kirjotettuna). Mutta kovasti näistä pidän. Olet ihana.

  VastaaPoista
 9. Hei mikä tuo pääkallokoru on ranteessasi??

  VastaaPoista
 10. Peppernator: Se on sellanen häränluusta tehty koru. On suunnitteilla korumerkintä, jossa varmaan esittelen tuonkin :3

  Mania: Kiitos!

  Anonyymi: Jess! Kuulostaa siis onnistuneelta 8)

  Amphetamimic: Joo no oli noidenki joukossa sellasia turpeita silmäpussi-roikkuposki-kuvia. :D Mut niitä ei kukaan nää.

  VastaaPoista