toukokuuta 16, 2011

Ei saa pudota Töölönlahteen

 Valokuvailuja Hakaniemessä & Merihaassa Jonin kanssa

Joni by me:


 Aloin yhdessä vaiheessa vahingossa teitittelemään Jonia ja sen varjoa, sanoen "Menkää vähän lähemmäksi toisianne" :D Se varjo tuntui niin elävältä henkilöltä, sellaiselta hepulta joka on ommeltu jokaisen kengänpohjiin. Ja Joni naureskeli mulle.

Me by Joni:

 Äiti osti mulle juuri vähän aikaa sitten tuollaisen tissivyön. Oikeasti, se on luojan lahja mun vyötärölleni. Tekee ihmeitä ja sopii kaiken kanssa. Tämän pääkallopaidan kanssa syntyy hauska harha, näyttää aivan siltä että pääkallolla olisi sellainen hippi-otsapanta (tai Rambo-. Kummin vain sitä haluaa katsoa).


Powered by Teho! (Insert generic commercial drinking picture here):
Eho-licious!

Jos tämä merkintä katoaa bittiavaruuteen, saan Hulk-raivarit. Vannon sen.

7 kommenttia:

 1. Tulee mieleen tosta sun mustavalkokuvasta Drew Barrymore O_o

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia :o Olis kiva lähteä tollain kuvailemaan joskus myös. Tuo seepianvärinen kirveskuva on <3!

  VastaaPoista
 3. Juu pen tooli on tuttu kyl, ajattelin tosiaan pistää tähän muutaman helpohkon tavan rajata kuvia, niitö on niin monta erilaista että olis menny koko päivä luetella kaikki. Ja vectorointi voi olla jollekkin hankalaa, ehkä :o

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia kyllä, mukava oli katsella ^^

  VastaaPoista
 5. Niin ja en mä siitä Pen toolista osaa mitään sen kummempia vinkkejä antaa, varmaan tiiät jo kaikki perus jutut esim Alt click "tappaa" vectorin pään jne! :)

  VastaaPoista
 6. pidetään mielessä, oon kyllä niin huono selittämään mitään kirjoittamalla, tuntuu hirveen vaivalloiselta tehdä tutoriaaleja. oon miettiny et jos rupeisin tekeen videotutoriaaleja, nauhottaisin kaiken mitä teen näytöllä ja lisäisin sekaan tekstiä.

  VastaaPoista