joulukuuta 24, 2014

Lumijoulu ❄❄❄


Nadia ei ole lumen suurin fani. Joskus pentuna se rynysi lumihangissa aivan innoissaan, mutta nyt vanhana, arvokkaana melkein-viisi-vuotiaana, ei vaan kiinnosta enää. Nadia on niin arvokas, että häntä pitää kantaa loppumatka, kun tassut jäätyvät. Meidän perheen pieni kuninkaallinen.


Nicon kanssa on niin kiva käydä kävelyllä. Yksin kävelemistä inhoan ja karttelen, koska se on aina jotenkin tylsää ja hidasta, mutta Nicon kanssa käveleminen unohtuu ja on kivaa ja jutellaan ja löydetään hienoja juttuja. Ja tietty muutenkin kavereiden kanssa kävely on kivempaa kuin yksin tepastelu. Mä oon kyllä aika laiska, lähteminen on aina vaikeinta.


Aatonaattona oli aivan ihanteellinen sää ulkoiluttaa vähän kameraa. Kaikkialla on niin kaunista, pehmeää, hiljaista ja valkoista. Tämän päivän, eli jouluaaton asu. Itse vietän joulun kotosalla pelaten vain xboxia. Jouluun ei liity minulle mitään sen kummempaa traditiota tai juhlaa, yritän itse asiassa pitää suhtautumiseni hyvin neutraalina kyseistä päivää kohtaan.

Fallout: New Vegasin pelaaminen on mun ainoa "jouluperinne", sitä varmaan pelailen pitkälle yöhön, niinkuin jo parina jouluna on tullut tehtyä. No, eilen katsoin He-man & She-ra-jouluspesiaalin, ja Parks & Recreationin joulujaksot. Siinäpä se kai. Toivottavasti teillä muilla on oikein ihana joulu, miten ikinä sitä vietättekään. ♥Translation:

Nadia doesn't enjoy snow very much. When she was little, she used to frolic around in snow, but not anymore,  she's almost five years after all, and very very sophisticated. So sophisticated that she has to be carried when her paws are cold.

I enjoy walking with Nico. Walking alone gets boring and it's so slow, but with Nico or with friends it's usually fun and enjoyable. We photographed yesterday for a bit with Nico. It was a perfect weather for beautiful photos. 

Today I'm just home alone, probably playing fallout:new vegas. I don't have very strong opinions about christmas, I'm trying to keep it neutral. Playing fallout is one of my few christmas traditions. Well, yesterday I watched He-man & She-ra christmas special, and Parks & Recreation christmas episodes, that's about it. I hope you are all having a wonderful christmas, however you are spending it. ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti