joulukuuta 03, 2014

The trees have eyes

 Syksy meni ohi liian nopeasti. Yksi lempipuuhistani tänä syksynä oli bongailla puita, jotka näyttivät siltä, että niillä olisi silmät: Harmittaa, ettei tule päivitettyä enää niin usein kun aiemmin. Olen pyrkinyt noudattamaan filosofiaa "jos et keksi mitään hyvää sanottavaa, älä sano mitään", ainakin julkisen blogin puolella. Lisäksi photoshopini on jotenkin rikki, eikä suostu enää aukeamaan. En ole jaksanut tehdä asialle mitään. En ole jaksanut oikeastaan tehdä millekään mitään. Vali vali. (edit: aha, nyt photoshop toimiikin ilman mitään toimenpiteitä. Väärä hälytys!)

Tietenkin jos haluatte auttaa minua blogiblokissani (hieno sana, eiks niin?), otan aina mielelläni vastaan postausehdotuksia. Mitä haluaisit nähdä? Mitä haluaisit lukea?


Nadia on aika hyvin saanut mut pysymään järjissäni, oon viettänyt sen kanssa erityisen paljon aikaa. Se on toipunut nisäleikkauksesta hyvin, karski merirosvoarpi on enää haalea muisto.


Toivoisin kauheasti voivani nähdä kaikkia ihmisiä enemmän ja tehdä asioita, mutta mulle se on tällä hetkellä ihan hirveän vaikeaa. Kiitos kaikille, jotka eivät luovuta mun suhteeni vaikka mulla onkin vaikeampi kausi meneillään.


Translation:

This autumn was over too quickly. My favourite thing was to spot trees that looked like they had eyes! 

 I've been having a massive blogging block... It's mainly because I have not been feeling well at all. I'm practicing the "If you don't have anything nice to say, don't say anything"-philosophy... BUT, I'm open for suggestions. Is there anything you'd like to see in this blog? Tell me :)

7 kommenttia:

 1. Ihania puita, ihana Nadia ja ihana Meeri<3 ala luovuta, blokit menee ohi. Jatka vaan ja ole sina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta <3 Välillä on vaikea muistaa, että blokit menee ohi. Mutta niin ne kai menee. Odottaminen on vaan ihan pepusta.

   Poista
 2. Mullakin on meneillään vähän vaikea kausi mutta kokemuksesta tiedän että niitä tulee... Ja sitten taas menee. Onneksi.

  Tästä puujutusta pidin kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tarvitsin tuota muistutusta. Vaikeat kaudet tuntuu aina niin pysyviltä X_X
   Kiva kuulla, että puujuttu miellytti, se on pyörinyt luonnoksissa jo jonkun aikaa!

   Poista
 3. Ihanan erikoinen postaus taas! ^^ Ei siinä blogiblokissa auta varmaan muu, kuin olla stressailematta kirjoittelun vähyyttä ja keskittyä tekemään muuten mieluisia ja inspiroivia asioita jonkin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aw, kiitos!

   Ei kai auta, ei... Talvi (tai koko tää pimeä aika eli puolet vuodesta Suomessa :D) on vaan niin epäinspiroivaa ja jumiuttavaa aikaa. Hmh.

   Poista