lokakuuta 12, 2014

There was a fish... In the percolator! Sorry. Eräänä kauniina syysaamuna heräsin ajatukseen: "Mun on pakko ottaa Twin Peaks-tunnelmakuvia!"
Tekstasin ideani Oonalle, ja jo samana päivänä istuttiin donitsien ja kahvin äärellä Oonan ihastuttavassa kodissa. Ja sitten me otettiin Twin Peaks-tunnelmakuvia.

En voi sanoin kuvailla, minkälaista lohtua Twin Peaks on tuonut syksyyni. Varmasti jokainen teistä tietää sen tunteen, kun löytää jonkun sarjan, johon vaan rakastuu ja joka vie huolet pois. En edes osaa päättää lempparihahmoani, mutta jos pitäisi muutama valita niin (tässä kohtaa kirjoitin useita nimiä ja pyyhin pois, kirjoitin toisia nimiä ja pyyhin taas pois) en osaa :D. Okei. Yksi. Apulaissheriffi Andy.


Mielestämme onnistuttiin vangitsemaan Twin Peaksin tunnelma aika hyvin näihin kuviin.
Kuka on sinun lempihahmosi sarjasta?:)

Oonan blogin löydät täältä: Telluurinen Teehetki

Ps. täytyy vielä lisätä; Lidlin täytetyt donitsit ovat parhaita donitseja mitä oon kaupasta saanut, ja vielä halpoja. Niiden sisällä on hilloa tai kastiketta. HILLOA TAI KASTIKETTA! Elin tähän päivään mennessä siinä luulossa, että kaupoista saa vaan vähän kuivahtaneita "meh"-donitseja. Lidl yllätti! \o/

Translation:

One fine autumn morning I woke to a thought: "I must take Twin Peaks-photos!" 
I texted my idea to Oona, and a few hours later we were sitting in Oonas lovely apartment, with doughnuts and coffee. 

I can't even begin to explain how happy Twin Peaks has made me this autumn. Well, you all probably know the feeling of finding a TV serie, that just washes all your troubles away when you watch it. It's hard to pick a favourite character, but after a long thinking I'd choose deputy Andy. He's adorable. 

Oonas blog: Telluurinen teehetki

Ps. Lidl has the best doughnuts, and they're cheap! They are filled with jam or vanilla! I always thought that all the grocery shop doughnuts are kind of "meh." But these... these were damn fine doughnuts. 

14 kommenttia:

 1. Hyii tuo eka on tosi creepy! Onnistuneita kuvia kyllä ^^

  Oma lempparini (jos Cooperia ei lasketa) varmaankin on Audrey. Tai sitten juuri Andy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! ^^

   Audrey on kyllä myös todella onnistunut hahmo, ja kehittyy tosi paljon sarjan aikana! Aluksi suhtauduin Audreyyn todella nyrpeästi :D

   Poista
 2. Aivan loistava kuvausidea ja onnistuneita kuvia! Minä sain aloitetuksi sarjan katsomisen vasta tänä syksynä, mutta olen jo aivan rakastunut. Vielä olisi pari jaksoa katsomatta. En oikein tiedä, miten uskallan katsoa ne, koska sitten se on ohi. Nyyh.

  Andy on tosi suloinen hahmo! Herkimpinä päivinä saattaa joskus meinata ihan itku päästä, kun toinen on niin symppis. Hahmot on Twin Peaksissa yleensäkin todella hyvin tehty ja kirjo on laaja. Mutta jotenkin nämä suloiset hahmot iskevät erityisen kovaa kuten juuri Andy ja Pete. Heidän lisäkseen myös Cooper kuuluu suosikkeihini, mikä on aika hassua, sillä päähenkilöt harvoin päätyvät lemppareikseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo päähenkilöjuttu on muuten totta! Luulen, että se johtuu siitä, että päähenkilöistä tehdään usein jotenkin mahdollisimman tylsiä "valkoisia papereita", jotta jokainen katsoja voisi sitten asettaa itsensä niihin paremmin ja nähdä muut hahmot päähenkilön kautta. (Esim. Twilightin Bella on tästä hyvä esimerkki :D) Mutta Dale Cooperin hahmoon on panostettu ja tehty hänestäkin erittäin mielenkiintoinen ja omalaatuinen.

   Ja joo, tollaiset vähän reppanat hahmot usein vallottaa munkin sydämen. :D

   Poista
 3. Audrey on minunkin lemppari. Sekä mystinen Laura.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mystisestä Laurasta opin varmaan lisää, kun katson Fire Walk With Me:n. :o

   Poista
 4. Majuri Briggs! Parhain tyyppi koko sarjassa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä jakso jaksolta sydämeeni on hiipinyt suuri arvostus tuota mystistä ukkelia kohtaan! Katsoin juuri viimeksi sen jakson, jossa majuri palaa yöllä kotiin kadottuaan mystisesti, ja se oli todella tunteita herättävä kohtaus ja viimeistään voitti sydämeni. <3

   Poista
 5. Log Lady on kanssa aika jännä.

  VastaaPoista
 6. Eikäää! Täälläkin Twin Peaks urakkana, ja noi kuvat on kyllä just eikä melkein. Ihan sarjan aiheuttaman veroinen donitsikateuskin iski.

  Cooper ja Audrey lemppareita myös täällä. Donnakin on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa! :D Onneksi nuo lidlin donitsit on halpoja, suosittelen noita valkoisia. Suklaadonitseissa ei oo täytettä.

   Poista
 7. Wow hyviä kuvia, varsinkin juuri tunnelma on aivan mahtava!!:)

  VastaaPoista