kesäkuuta 05, 2014

Rantakuntoon

 Minun mielestäni ei ole olemassa sellaista asiaa kun "bikinikunto". Joka ihmisellä muodosta, painosta, pituudesta ja koostumuksesta riippumatta, on oikeus olla rannalla vähissä vaatteissa saamatta osakseen kritiikkiä, ilkeitä kuiskauksia tai huonosti peiteltyjä naurunpyrskähdyksiä. Vartaloita on oikeasti ihan kaiken näköisiä, ja on ihan naurettavaa vaatia, että jonkin tietyn näköisiä kroppia ei saisi näyttää. Joidenkin vartaloiden pitäisi verhoutua säkkeihin ja piiloutua laskoksiin? Ei kiitos! Laihat ja lihavat, leveät ja kapeat, pitkät ja pätkät, tissikkäät, yksitissiset ja tissittömät, muhkuraiset, juovaiset, arpiset, mustat, valkoiset, punaiset, läikikkäät, uskokaa sanaani: Teidän vartalot ovat ihan sairaan upeita, ja ansaitsevat kunniakierroksen biitsillä! Miettikää mitä kaikkea rääkkiä ne kestää joka päivä.

*any kind of body will do


Meerillä on päällä muuta kuin mustaa? 

Uudet söpöt high waist-bikinit :3

Hedelmäsalaatti on parasta rantaruokaa
Ota koppi!

Muhkuroineni kaikkineni.

Meeri ♥ Nico

Translation:

I think there's really no such thing as "Bikini body" or "Beach body". Every human being has a right to visit the beach without being ridiculed or criticized. There are literally ALL kinds of bodies, and it's ridiculous to think that some of them are not suitable for showing at public beaches. Fit or fat, grande or piccolo, busty or boyish, unibreast, scarred, stretched, black, white, freckled, believe me: You deserve a victory lap around the beach. After all, think of all the shit your body goes through every day. I think all bodies are awesome!

12 kommenttia:

 1. Iiihania kuvia! En tiedä tykkäätkö vertauksesta, sanon sen kaikella ihailulla, mutta mulle tuli näistä mieleen kaikki upeat pin up-rantakuvat. Todellakin sulla on mitä viehättävin, naisellinen bikinivartalo ja poseerausten tajua myös! Tässäpä mullekin ideaa jos saisin jonkun nakitettua ottamaan itsestäkin jonkin rantakuvasession :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tykkäänpä hyvinkin, kun pin-up-rantakuvat toimivat mulle sellaisena inspiraation ja innoituksen lähteenä tälle kuvaussessiolle :) Kiitos siis!

   Poista
 2. Damn right! Näytät ihanalta ♥ Tekee mieli mennä itsekin rannalle keekoilemaan kameran kera, mutta en vaan millään löydä makuuni tarpeeksi retroja (ja edullisia) bikineitä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! Retro ja edullinen yleensä kyllä kumoavat toisensa harmillisesti... :( Itse löysin nämä eBaystä, aasia-bikinit kokoa XL ja silti pinkeät. Mietin välillä, että miten pieniä ne siellä Aasian maissa oikein on. :')

   Poista
 3. Apua oot niin upee! Nyt kyllä tekee mieli mennä hankkii bikinit ja juosta rannalle! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä! Ja sitten jonain kauniina kesäyönä myös naku-uinnille!

   Poista
 4. Sulla on kyllä niin upean naisellinen vartalo! Itsekin menen rohkeasti biitsille, vaikka muhkuroita löytyy. :) Meitä on moneen junaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä asenne! Biitsille vaan joka möykky ja muhkura :) Ja kiitos ja niiaus :)

   Poista
 5. Niin ihanan kesäisiä kuvia, ja niin ihanan kaunis vartalo sinulla. En tajua miksi omasta vartalosta tykkääminen on usein niin pirun vaikeaa, ja vielä ihan ajanhukkaa. o_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että tarkoitit, että oman vartalon vihaaminen on ajanhukkaa :p Mutta kiitos <3

   Poista
  2. ...puhun läpiä päähäni kuten tavallista. 8))

   Poista
 6. Bwaaaah olet niin ihana ;__; kun olisi sun kroppa.... <3

  VastaaPoista