helmikuuta 03, 2014

Kodak moments

Kokosin teille tällaisen pienen kollaasin mun kodak-hetkistä!

 Bloggaajana sitä tuppaa esittelemään itsestään vain sitä huoliteltua, onnistunutta puolta, kuvia jossa hymy on nätti ja silmät on auki ja leukalinja on sileä ja näkyvä. Todellisuus sisältää kuitenkin enemmän aivastelua, räpyttelyä, awkwardeja poseerausyrityksiä, repeilyjä, kesken kuvan puhumisia, kaksoisleukoja ja horjahteluita. Ja nyt tarjoan teille todellisuuden. Olkaa hyvät.


"Self-timer laukesi liian aikaisin"

Ponnistusilme

zombi ja kaukosäädin

Parhaat bileet!

Meeri ja ranskanperunoiden arvoitus

"Onko tissit suorassa?"

Sulava ja sorja kuin joutsen keskellä lampea! Olen hirnunut tälle kollaasille kaikkein eniten, näytän niin laskuhumalaiselta.

Jostain syystä musta tulee helposti sellaisia valokuvia, missä näytän aivan valtavan äkäiseltä (ks. suurin osa ylläolevista kuvista esimerkiksi). Aurinko on rakkain ystäväni ja pahin viholliseni valokuvatessa, sillä minulla on hyvin valoherkät silmät, jonka takia kuvista tulee helposti nyrpistelykuvia. :D

Ps. Tämä oli blogini 200. merkintä.

Translation:

Here's a little collection of my "Kodak Moments"! Sometimes, it seems that all the bloggers have perfect life with perfect pictures with perfect poses. Nobody ever blinks or sneezes or breaks into laughter during photos. Or never have double chins or stupid faces. Well, I'm here to tell you the truth. I'm sometimes awkward with posing and I also have a double chin from time to time.

Also, the sun is my lover and my enemy, since I have kind of light sensitive eyes. And they make my face look like a donkey's ass when I'm facing the sun and have to "pose". So even when I'm having a great time (like in many of these photos), I look like I'd want to murder someone :D

12 kommenttia:

 1. Onnea 200 postauksesta!:3 Loistava kollaasi kyl:D

  VastaaPoista
 2. Oot ihanan rohkea, kun uskalsit tehdä tällaisen postauksen. Nyt tiedän, etteivät muutkaan näytä joka kuvassa täydellisiltä. :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. (Poistin ton edellisen ku tääl ei pysty editoida kommenttia niinku lj:ssä)

  Toi kuva missä sulla on noi sarvet ja toi ilme, siihen sopis joku tosi sarkastinen teksti tyyliin "oli ihan vitun kivaa" tms :D (Oon huono selittämään näin neljältä aamuyöstä mutta ehkä tajusit mitä meinaan.) Toi alin oli kans tosi hyvä! :D mäkin näytän kuvissa aina aika vittuuntuneelta, etenkin jos on aurinkoinen ilma ja joutuu siristämään tähän tyyliin >_<

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästä postauksesta, tuli vihdoinkin olo etten ole ainoa jolla ei ole läheskään kaikki kuvat täydellisiä. :D Mulla sama juttu silmien + auringon kanssa. Jos paistaa niin tulee siristeltyä ja lopputuloksena näyttää siltä kuin aikoisin nirhata jonkun.

  VastaaPoista
 6. Haha :D tällaset postaukset on hauskimpia. Oon sitä mieltä, että aina kannattaa nolata itsensä <3 ja näytät laskuhumalaisenakin suloiselta.

  VastaaPoista
 7. Mahtava entry! Pitäis tehdä itekin joku tämmönen, varsinkin kaksarikuvat on hyvin yleisiä. :DD

  VastaaPoista
 8. Omg x'D ihania kollaaseja :'D <3 olet suloisin <3

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista :D <3 En arvannut että tämä merkintä olisi näin suosittu. Mutta hyvä jos se piristi, rohkaisi ja helpotti kaikkien kanssabloggaajien ja -kuvattavien oloa! Kaikki on vaan ihmisiä ja kaksareita mahtuu tähän maailmaan vaikka millä mitalla :D

  VastaaPoista
 10. Toi sun pääkallovillapaita tossa yhdessä kuvassa on kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun ihana luottovillapaita, pidän sitä hamaan tulevaisuuteen ahkerasti, kunnes viimeinenkin lanka on purkautunut :')

   Poista