maaliskuuta 17, 2012

Sumuyö

 Perun eiliset sanani siitä, että nyt olisi rumin vuodenaika! Hyvä luoja sentään miten ihana sumu viime yönä oli! Oli pakko käydä ulkoiluttamassa kameraa hieman.
 Sen jälkeen valvoin neljään yöllä opetellen animoitujen .gif-tiedostojen tekemistä photoshopilla. Tuskin tarvitsee edes mainita, että ensimmäisen kanssa tunnin kamppailtuani kun yritin tallentaa, photoshop kaatui.

Tänään heräsin kuitenkin uusin silmin väsäämään kuvia uudestaan.
 Vesileimat unohtui, mutta ei voi mitään. Aaaaa. Ehdottomasti haluan vääntää lisää giffejä lähiaikoina! Hankalaa, mutta palkitsevaa.


 Translation:

I know I said yesterday, that this is the ugliest time of the year, but I take it back! Sweet Jesus how beautiful it was last night!  Check it out. 
After that I stayed up 'till 4am and tried to learn how to animate .gifs in photoshop. It was hard, but rewarding. Although... I had worked on one gif for an hour, and when I was about to save, the whole photoshop crashed. Nice...


But I'm definitely going to make more .gifs! It's fun after all!

17 kommenttia:

 1. Saan näistä kuvista kylmiä väreitä, niin uskomattoman kauniita. *-*

  VastaaPoista
 2. Viimene on upee :-DD

  VastaaPoista
 3. Nyt on herkkua! en oo kaupunki-ihmisiä mutta pimeällä näyttää kyllä kivalta nuo valot, varsinkin sumussa. Kolmas kuvaa erityisesti saa symmetriafriikin rakkauden :D ja toi vika! aika pelottava, mutta sehän on vaan hyvä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen symmetriafriikki ilmoittautuu 8) Mut joo, sumua saisi kyllä olla useamminkin täällä kaupungissa! Musta se on kiva, kun valot näyttää sumussa sellaisilta ilmassa leijuvilta keijuvaloilta.

   Poista
 4. Pääsisit paaaljon helpommalla kun käyttäisit photoscapen gifinteko välinettä! Se on helpoin ikinä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut photoshopissa on mahdollisuus tehdä sellaisia sulavia animaatioita! Plus mun mielestä on hyödyllisempää osata tehä photarilla juttuja, ihan mun ammattikoulutuksenkin takia (media-assistentti) :> Mut kiitos vinkistä! Jos joskus revin perseeni ihan täysin photoshopin kanssa, niin tiedän mihin turvautua n_n

   Poista
 5. Lahjoitin siulle tunnustuksen, löytyy blogistani :)

  VastaaPoista
 6. Rakastuin sun blogiisi. Asdkgfgoiew.. Vaikutat ihastuttavalta, kiehtovalta ja kekseliäältä ihmiseltä + hiusten väri! <3 Itselläni on myös punaiset hiukset. n_n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sentään, hämilleenhän tässä menee :>> Kiitos hurjasti kehuista, nuo ovat sellaisia adjektiiveja joina mielelläni tulen tunnetuksi :> (+punaiset hiukset on parhaat!)

   Poista
 7. huh miten siistejä kuvia! varsinkin noi gifit, yleensä en tykkää niistä ollenkaan mutta nää oli upeita.

  VastaaPoista