marraskuuta 07, 2013

Voi yksinäisen miehen viedä marraskuu

 Marraskuu on nyt sitten täällä. Maaginen lokakuu viuhui ohi kuin kummitus, ja olo tuntuu heti ihan mälsältä kun se on ohi. Lokakuu ikäänkuin huipentui Halloweeniin, ja sitten tultiin alas rytinällä. Nyt on vaan lehdettömät puut ja pimeä sää eikä mitään syytä miksi panostaa mihinkään.

Yhdelle noista halloweenjuhlissa otetuista kuvista tapahtui jotain todella kummallista; katsellessani sitä koneelta, tai muokatessani sitä photoshopissa, mun silmät on siinä ihan normaalit. Mutta joka kerta kun yritän ladata sitä tänne bloggeriin, mun silmiin tulee tollaset omituiset ylimääräiset, tyhjään tuijottavat, hehkuvat pupillit? Tai siis en tiedä näkyykö se muille samalla tavalla?

Mystiset ylimääräiset pupillit

Olin vielä omien juhlieni jälkeen erään kaverin järjestämissä bileissä, jonne olin pukeutunut kaksikasvoiseksi ennustelijaeukoksi. 

 Oli kristallipallo ja kaikki! Se oli tehty koiran kumipallosta. :D

Tässä on vielä ihan mahtiotos Nicosta yksisarvisasussansa. Nico oli kyllä kunnon bilehile :D


Mun uudella kameralla saa myös tosi kivasti otettua videokuvaa. Kursin kasaan tällaisen pienen videon meidän juhlista:Ai nii, no pakko lisätä vielä yksi sarjakuva jonka tänään piirsin töistä päästyäni:

Perustuu tositapahtumiin.

5 kommenttia:

 1. tulee noi oudot siniset lisäpupillit mullakin näkyviin. -repsu

  VastaaPoista
 2. AHAHA en kestä tota sarjista. :D Ja joo pupillit näkyy oudosti mullakin. - (F)riikka

  VastaaPoista
 3. Mullakin tulee näkyviin ja toi todellakin on aika mystistä, hui! :o PS. Toi sarjis on mahtava :--D

  VastaaPoista
 4. bloggerissa on kait joku "automaattinen kuvien parantaja" tai joku vastaava ja jos toi on joku red eye removal minkä se on päättäny automaattisesti läntätä tohon kuvaan tolleen :D

  VastaaPoista
 5. Erittäin kekseliäs ja upea tuo ennustajaeukkoasu, tykkäilen!

  VastaaPoista