marraskuuta 27, 2013

Content aware scalen salat (Photoshop)

Photoshopin Content aware scale-työkalu on varmasti hyödyllinen, mutta minä en ole ikinä käyttänyt sitä muuhun kuin huvitteluun. Se on sellainen työkalu, joka lukee kuvasta automaattisesti "tärkeät" alueet, ja sitten kun venyttää kuvia, niin se yrittää epätoivoisesti säilyttää ne tärkeät kohdat samalla kun muu kuva skaalautuu. Tästä seuraa varsinkin ihmisten kuvia käsiteltäessä hulvattomia lopputuloksia... Saanen esitellä iltani ilot:
Tämä naamanmuovailuleikki onnistuu, kun painat ensin photoshopissa ctrl+a (eli valitset koko kuvan) sitten edit->content-aware scale. Sinulla tulee olla crop-työkalu valittuna. Ja sitten vain kiinni kuvan nurkissa/reunoissa olevista kahvoista ja venyttelemään. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. *hysteeristä räkänaurua* x''DD mä muistan kun löysin sen kerran ja kokeilin omiin kuviin, tosin sen jälkeen unohdin koko homman enkä muistanut enää että missä se edes on kun käytän yleensä painshopprota omien kuvieni editointiin jne :'D mutta hyvä kun kerroit, voin taas joskus leikkiä kuhan lakkaan eka röhöttämästä näille x'''DD <3

    VastaaPoista
  2. Mä taidan nähdä painajaisia ensi yönä tuosta toisiksialimmasta kuvasta.

    VastaaPoista