marraskuuta 04, 2013

Halloweenjuhlat 2013 part 2: Tarjoilut ja rekvisiitat

Kurpitsan kaivelua ja ällöttäviä sisälmyksiä... Urhea Laura ei kaivannut edes kumihanskoja avukseen. Hullu nainen.

Omena-pähkinävoi-vaahtokarkkitekareita

Mozzarella-kapris-silmämunia

Lauran tekemää kanttarelli-kasvispiirakkaa tai -pizzaa tai pizzapiirakkaa, joka tapauksessa herkullista

Lauran pääkallokakkunen

Vihreä booli ja silmämunajääpalat: Säilöttyjä litsejä joiden sisälle on tungettu karhunvatukka ja koko hoito on pakastettu. Nää oli niin siistejä! Näytti hurjalta boolissa ja maistui hyvältä mutta samalla tuntui ihan SUPER_ÄLLÖLTÄ mikä on tietenkin aina bonusta Halloweenjuhlissa. Piilotin pariin litsiin sisälle karpaloitakin, jotka silleen puraistessa napsahtivat inhan realistisesti! Litsi on siis tollanen säilykehedelmä mitä saa esim. etnokaupoista, englanniksi lychee.

Boolissa on (silmämunien lisäksi) banaanilikööriä, omenalikööriä, omenanmakuista kivennäisvettä ja jäädytettyjä limesiivuja. Ei tarvinnut laimentaa sitä jääpaloilla ollenkaan, kun jäädytetyt litsit ja limet hoitivat sitä virkaa.

Boolipöytä


Aivohyytelö epäonnistui hieman. Yritin tehdä ensin sellaisen kookosvadelmaisen aivohyytelön VegeGelillä, jotta olisin saanut vegaanisen vaihtoehdon, mutta se jäi ihmeelliseksi vispipuuroksi eikä ikinä hyytynyt. Tappion nielleeni tein sitten uuden satsin johon tuli kaksi pakettia Jell-oa, joka ei ole vegaaninen, mutta se ainakin toimi... Kirsikka-vadelma-esanssiaivo-oksennus! Voila!

Mulla on siis sellainen aivojen muotoinen hyytelömuotti. Jonain päivänä saan sillä vielä täydellisen hyytelön tehtyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti