syyskuuta 17, 2013

Illustrating away, ohoy!

Olen alkanut opettelemaan viime aikoina enemmän tietokoneella piirtämistä, värittämistä ja muutenkin graafista työskentelyä. Itsenäinen opiskelu on tosi rasittavaa, varsinkin jos omaa pirioravan keskittymiskyvyn, kuten minä.

Tässä kuitenkin pari juttua, mitä olen saanut aikaan yksinäisinä, huonoryhtisinä, hikisinä hetkinäni.


Photoshop & tussit:Illustrator:Photoshop-värityksen opettelemiseen käytin tätä tutoriaalia.Translation:

I've been practicing photoshop and illustrator lately. I know the basics, since I am a graduated media assistant, but I've had to learn many new things by myself. Since I have an attention span of a squirrel on uppers, studying individually has been kinda hard...

But here's some things I have made recently. First three images: Ink and photoshop, the last one: Illustrator. I used this tutorial to learn to color in photoshop.

8 kommenttia:

 1. kiva kuulla että oot saanut tehtyä! inspiroivaa, pitää itsekin ryhdistäytyä. ihana unisieppari. hienosti väritettyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiitos! Olen itsekin ylpeä itsestäni.

   Poista
 2. hienoja piirroksia!! Se on kovin jännää kun ihmiset osaavat noilla ohjelmilla piirtää!! Itselläni palaa käpy jo niin rajusti tuohon opetteluvaiheeseen, että jätän sen mieluusti niille jolla pinna riittää paremmin!=D Tietokoneella piirtäminen on kyllä ihan oma taitonsa ja ihailen sitä omalla tavallaan!!:) itse kuitenkin ehkä pikkuisen käännyn enempi tavallisten kynän ja paperin puoleen, kynän jälkeä kun harvemmin saa peruuta nappulalla pois jos tekee virheen!!;) eritoten ihailen sitä taitoa kun joku osaa tehdä lyijykynällä niin uskomattoman sulavia varjostuksia!!:)

  Suosikkini noista oli tuo unisieppari!!^^ Upeat värit =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opetteluvaihe on kyllä hankala... Siinä pitää kyllä ihan huolella väkisin pitää itsensä kiinni, muuten löytyy tunnin päästä jostain facebookista ja kissavideoiden ääreltä! :D

   Nuo on muuten siis käsin piirrettyjä... Ensin lyijärillä, sitten tusseilla, ja sitten väritetty vain photoshopissa. ;) Mutta paljon on vielä opittavaa, itsekin kyllä katselen monttu auki joidenkin kynävirtuoosien työskentelyä...

   Poista
  2. aaa.. pahoitteluni erehdyksestäni!!:) en tie millaisen vaikutelman annoin tuolla kommentillani, selitin asiani ehkä vähän tönkösti ja helposti väärinymmärrettävästi!!:D Tarkoitukseni oli sanoa, että ihailen siis molempia tyylejä omalla lailla!:)

   Poista
  3. Eiei, en saanut mitään väärinkäsitystä enkä loukkaantunut! :D Itse kyllä tykkään ehkä myös hitusen enemmän perinteisestä piirtämisestä ja värittämisestä. Siinä on jotain klassista ja käsinkosketeltavaa, mikä katoaa tietokoneella työskennellessä. Sama pätee kirjoihin ja leffoihin ja levyihin, se fyysinen kappale ei ole enää olemassa.

   Poista
 3. Hei nää on hienoja! Repesin niin perkeleesti tolle shitstormille. XD Photoshopilla värittäminen oli minullakin alkuun hankalaa, mutta jossain vaiheessa onneksi alkaa hahmottua kaikki toiminnot. Vanhoissa kuvissa olen aina päätynyt tekemään ääriviivat suttuisiksi ja sumuisiksi, kun en ole osannut tussattuja ja skannattuja lineart kuvia värittää.

  VastaaPoista