syyskuuta 20, 2013

Voodoo priestess and her familiar


Halusin luoda itsestäni jonkinlaisen voimakuvan, sellaisen missä esiinnyn vahvana, naisellisena, soturimaisena, hieman kaoottisena. Mietin mistä tykkään, ja pian mielessäni alkoi selkeytyä voodoomainen teema. Maanläheisiä materiaaleja, luita, kalloja.

"Papitar" on ehkä vähän väärä sana kuvaamaan tätä teosta, sillä en oikeastaan koe olevani kovinkaan hengellinen ihminen. Sitä se kuitenkin on ehkä lähimpänä. Voodooleidi apuolentonsa kanssa. Vuf!

Kuva on piirretty & tussattu käsin, ja väritetty photoshopissa. Rehellisesti voin sanoa, että koen ylittäneeni itseni tämän työn kanssa. Mainittakoon myös, että edellisissä töissäni olen käyttänyt netin kuvapankeista löytyviä ilmaisia tekstuureita, mutta tässä työssä kaikki on omaa.

Pariisin Kevään "jossain on tie ulos"-levy on ilmestynyt ja kuunneltavissa spotifystä. Olen ihastunut eniten kappaleisiin "Oveton ovi" ja "Mielikuvituksen tuotetta". Kappaleiden sanoitukset vievät minut syvälle utuisiin mielikuvitusmaailmoihin, ja nautin jokaisesta uudesta levystä miltei uskonnollisella hartaudella, kunnes radiot ja muut mediat raatelevat hittibiisit hampaissaan valkeaksi silpuksi. Näin kävi muunmuassa Kesäyölle, joka aiheutti minulle ilmestyessään niin vahvoja mielikuvia, että tunsin fyysistä heikotusta ja hengen salpautumista kuunnellessani sitä, mutta sen jälkeen on taantunut vain pääkopan takaosassa toistuvaksi festarirallatukseksi.

5 kommenttia:

 1. <3 ihana voodoonainen olet. apua, haluan kuulla tota uutta levyä mutta ei ole aikaa spotifyssa.

  VastaaPoista
 2. Upea kuva!! ^^ tykkään kovasti!!♥

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ja noi saappaat on kyllä ihan sikasiistit (käyttääks kukaan tota sanaa enää?)

  VastaaPoista
 4. Moih! Täällä uus lukijas :) Kiinnostuin blogistas heti kun näin ja tää postaus olikin eka, minkä näin.

  Tosi upee ja mielikuvitusrikas piirros, osaisinpa joskus ite piirtää edes puoliks yhtä hyvin :o *kumartaa voodoo-papittarelle*. Jokaisen ois kyllä hyvä tehdä itestään jonkunlainen "voima-kuva" jossain vaiheessa. Ite voisin olla joku karhumainen, pörhö-olento.

  Hyvää viikonloppuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa lukemaan! Kiva jos tykkäät :) Voimakuvat ja muutenki vaikka voimavisioinnit tai mitkä tahansa aktiviteetit mitkä voimaannuttaa itseä pitäisi kuulua jokaisen rutiineihin, niistä tulee hyvä olo! Ehkä sun toteemieläin on karhu, jos tunnet sen voimauttavaksi ajatukseksi. :>

   Poista