lokakuuta 28, 2012

Pink stuff, booze, and a doll with laser eyes

 Syksyn pimetessä ja muuttuessa talveksi, minua piristävät kaikenlaiset valot, tuikut, kynttilät, lyhdyt ja sen sellaiset. Erityisen turvalliseksi olen tuntenut oloni viime aikoina pinkille valolle altistuneena. Vaaleanpunaiset asiat tekevät mut iloiseksi ja huomaan haalivani niitä ympärilleni koko ajan enemmän ja enemmän. Väriterapiaa, vaaleanpunainen kuvastaa mulle sellaista lämpöä, missä on ripaus taikaa. Hattaraa, pehmoleluja ja maagisia seikkailuja.Vaaleanpunainen rauhoittaa silmiä ja ruokkii mielikuvitusta.


 Täytin kolme koeputkea mausteilla. Ruususuolaa, mustapippureita ja roseepippureita. En tiedä muistaako kukaan, kun uhosin kuukausia sitten tekeväni eräästä posliininuken päästä jotain hienoa; no, nyt se on toteutunut. Pää on toimittanut tähän asti kuivattujen ruusujen ruukun virkaa, mutta tänään se päivittyi rankaksi kyborgipääksi! "Piu piu, pfiuuuu!" Sanovat sen laser-silmät. Sen saa joko vilkuttamaan silmiään, tai näyttämään tasaista punaista valoa.


 Tein oman mausteseoksen vanhaan pippurimyllyyn. Siinä on roseepippuria ja Himalajan ruususuolaa. Nam!


Naamiohylly joka kantaa hajuvesiäni, on yksi asuntoni rakkaimmista sisustuselementeistä.


Käy taikakeittiöön. Älä pelkää turhaan.
Tältä näyttää taikakeittiön ikkunalaudalla.

Chili-minttuviina.
Kävin viikko sitten Finnbar 2012-messuilla. Siellä oli paljon mielenkiintoisia uutuuksia, ja todella näyttävä ja inspiroiva flairtending-näytös. Muutamia mielenkiintoisimpia tuotteita mainitakseni oli Chili-minttuviinaa, hunajaista Jack Daniel'sia, jänniä irish coffee-duoshotteja, mansikkakermalikööriä, ja paljon jännittäviä (mulle) uusia makusiirappimakuja, kuten chili-mansikka, macaron tai jasmiini. Maistelin viskejä ja opettelin aromeita, ja katselin mielettömän energistä flairtending-esitystä leuka maata laahaten. Lähdin pois pienessä hiprakassa maistiaisten ansiosta ja erittäin inspiroituneena, kamera täynnä kuvia joista mietin "tulipa ihan sikahyviä kuvia!" ja kun kotona katsoin ne koneelta, kaikki olikin ihan surkeita. Käykö teille ikinä niin?



Translation:

When the dark time of the year falls upon us, I seem to grow more and more fond of the color pink. I love pink lights and pink atmosphere. Pink makes me think of cotton candy, girly magic and stuffed animals. It's warm and cozy color with a hint of magica. 

My porcelain doll head got herself some mad cool cyber eyes. They blink red laser beams, pew pew!
I filled my three test tubes with spices: himalayan rose salt, black peppers and rosee peppers. I also made my own spice mix to an old pepper mill. It contains rose salt and rosee pepper...

Last week I visited the Finnbar 2012-fair. They had a lot of promising innovations, delicious tastings and an inspiring flairtending-show. I left the place a little bit tipsy and very inspired, camera full of pictures, but when I got home, I noticed that all the pictures sucked. Does that ever happen to you?

14 kommenttia:

  1. Sun koti on vaan niin järjettömän upea! Kokonainen taideteos, joka kuvastaa niin paljon sun persoonaa ja ja apua!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Niin mustakin! ;> En kyl uskalla pitää sitä yöllä päällä, kun se näyttää ihan verenhimoiselta pimeässä...

      Poista
  3. Mulle käy aina niin valokuvien kanssa, että kuvatessa/kamerassa ne näyttää kelpo-otoksilta mut kotona tuleekin kauhea alemmuudentunne ja itseinho kun koneelle ladatessa huomaa et kaikki onkin ihan heilahtaneita ja huonoja. Se on suurin syy miksi en ole kameraan toukokuun jälkeen koskenutkaan. :(

    -Repsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :( Ikävä kuulla että sulla tulee noin paha olo siitä. Mut senhän takia sitä just pitäis treenata, että se kehittyy sitten ajan kanssa... ;/

      Poista
  4. Mullekki! Siis ihan hirveetä! Meet vartavasten johonkin kameran kans, napsit kuvia ja olet muka niin tyytyväinen. Sitten kotona koneella huomaat, että yks tuhannesta olikin hyvä. Hitto. Ärsyttävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo... Se kameran ruutu on niin pieni et se antaa anteeks kaikki virheet mut sit ku sen näkee koneen ruudulla ni hupsheijaa tarkennus onkin takaseinässä ja kaikki kuvat on heilahtaneita ja hyvässä lykyssä objektiivisa on ollu joku tahra joka on sit kaikis kuvissa. :D Aargh!

      Poista
  5. Ihanan tunnelmallinen postaus! :) Toi nukke on helvetin creepy mutta silti aika siisti. :D Idea ainakin on loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mustakin tää oli aika tällänen tunnelmapläjäys. Creepyt nuket on siisteimpiä :) Täytyy sanoa, että idea syntyi yhdessä poikaystävän kanssa, että kaikkea kunniaa en voi ottaa itse.

      Poista
  6. Voi kuule, minulle käy niin oikeastaan päivittäin!!:D kamerasta katsottuna tulee kuvista juuri täydellisiä ja koneelle ladattuani joudun etsimään, että missäs olikaan ne täydelliset kuvat, kun tilalla on pelkkiä heilahtaneita pixelimössöjä!!=D
    Todella ihania kuvia!! Ja toi pää on ihan huippu!!!:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo... Sitä on näköjään liikeellä :D Mikähän siinä on?
      Ja kiitos kehuista, kiva jos tykkäät :) Se pää on kyl ihan huima:D

      Poista