huhtikuuta 27, 2012

Limapaita ja muka-halpiskengät
Ostin elämäni ensimmäiset kiilakorkokengät. Ja ne ovat Tarjoustalosta! Moni tuntuu elävän siinä vaikutelmassa, että Tarjoustalosta saa vain junttivaatteita ja ehkä kumisaappaita, mutta sieltä löytää oikeasti ihan hyviä vaatteita. Harmi, että jollain kaupoilla on sellanen halpisstigma, joka saa tavaran kuulostamaan paljon laaduttomammalta vain sillä perusteella että se on ostettu kyseisestä kaupasta.

Ylläni oleva vihreä paitakin on Tarjoustalosta, tosin sen sitten tuunasin itse omin pikku kätösin saksilla. Aika alkeellinen siitä tuli, mutta mielestäni tosi kiva ensimmäiseksi leikkelyksi. Tänään oli tosi kiva, aurinkoinen päivä. Sellainen, että teki mieli pukeutua pirteästi. Menneisyyden Meeri itkisi verta, mutta se nyt olikin sellainen tylsä gootti.

Translation:

These are my first wedge heels! The top is made by me. It's my first diy-cut shirt, so it's kind of primitive, but I like it. Today it was very warm and beautiful and the weather was sunny, so I felt like dressing up very colorfully. The young me from the past would cry blood if she saw me now, but forget her, she was just a dull goth chick.

8 kommenttia:

 1. Mustakin tarjoustalosta löytää kivoja kuteita ja nää sunkin löydyt on hienot! Nää kuvat on myös ihanan värikkäitä ja persoonallisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! :> Tänään oli tällänen väripläjäyspäivä, kevät vaikuttaa muhun näin...

   Poista
 2. Siis kyl Tarjoustalosta voi löytää kivojakin juttuja! Varsinkin jos ettii jotain perusjuttuja. Mu välil sielt löytää jotain kunnon löytöjäki. Halpismarketit rules!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olisin kyllä ehkä toivonut että nuo kengät olisi olleet oikeasti vähän halpiksemmat, kun ne maksoivat kuitenkin kirpaisevat kolmekymppiä. Auts!

   Poista
 3. Muistanko ihan väärin vai selitinkö joskus jouluna sinulle kauheasti kiilakoroista? Nuo ovat ihanat, ja aivan sinun näköisesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistat oikein <3 Ja ovat siitä lähtien kummitelleet mielessäni. Jossain seppälöissä ja H&M:issä oon käynyt sovittelemassa ja pyöritellyt päätäni kun ne on ollut sellaisia ihan kun paperiliimalla kenkään liimattuja. :D Kiva kuulla että ovat mun näköiset! n_n

   Poista
 4. Mä ostin yhdet elämäni ihanimmista housuista tarjoustalosta. Ja jumaliste mulla on niitä ikävä. Ja vaikka olin koulun "luuseri"/"hyljeksitty" kummallisuus, niin jopa koulun yksi suosituimmista likoista tuli sanomaan mulle että ne housut oli ihanat. Tarjoustalosta.... Sillä on huono maine, mutta sieltä voi oikeasti tehdä todella timantti-löytöjä. <3

  VastaaPoista