huhtikuuta 20, 2012

Korujen esillelaitto ja itkevä kolmas silmä

 Kyllästyin lopullisesti siihen, että koruni olivat säilytyskorissansa aina solmussa ja sekaisin. Kun halusi jonkun tietyn korun, joutui setvimään läpi ainakin kymmenen muun korun möykyn. Tartuin vasaraan ensimmäistä kertaa vuosikausiin ja hakkasin pienet naulat tuohon ikea-hyllyn kylkeen. Nyt sain eniten käyttämäni korut söpösti, helposti ja solmuttomasti esille. Jee!Viikonloppuna kaverin läksiäisjuhlien koruratkaisuna toimi "itkevä kolmas silmä"-bindikyhäelmä. Olisi kiva alkaa useamminkin käyttämään kaikenlaisia vähän erikoisempia otsakoruja. Pistetään "to do"-listalle.


Translation:

I finally did something to my "jewelry is tangling together in the storage basket"-situation. I grabbed a hammer for the first time in years and now the most frequently used pendants are hanging from nails on my shelf. Now they are on display nicely, they're easy to pick and they don't tangle!

Last weekend I had this crying third eye-bindi thing going on. I would like to experiment more with unusual bindi ideas...

2 kommenttia:

  1. Mul on ihan samaa sarjaa Ikea-hylly, samanlaisia pikkunauloja juurikin korujen selkeänä pitämiseen ja esillepanoon! Mikä telepaattinen innovaatio! Mulla on vaan nuo naulatkin jo niin täys että ne vaan rymisee alas vuoron perään täyttyessään koruista :D

    VastaaPoista
  2. Toi näyttää kivalta kun noi korut on pistetty esille noin. Ja toi kolmas silmä on jännittävä koruidea! Miten sä aina keksitkin kaikkea. :)

    VastaaPoista