maaliskuuta 09, 2012

The thin iceVitsit että Joni on taitava kuvaaja. Se aina onnistuu saamaan musta kuvia, joissa näytän nätiltä. Nostattaa mun itsetuntoa.

Oon pitkään jo haaveillut avoselkäisestä paidasta. Löysinkin sellaisen juuri UFFin 3 euron päiviltä. Se näytti ensin tosi hankalalta, varsinkin kun oli mennyt ihan umpisolmuun, mutta aika nopeasti omaksuin sen. Se on ihana.

Ulkona on ihana ilma ja valo. Se piristää kovasti, näyttää petollisen lämpimältä, mutta valo onkin kylmää pakkasvaloa.

Translation:


Joni is such a great photographer. He always manages to capture beautiful photos of me, photos that make me feel pretty.


For a long time I have been longing for a shirt with a open back. I finally found one in UFF sale. At first it seemed difficult to wear, but I got the hang of it pretty quickly.


It's beautiful outside. The sunlight looks so warm, but it's deceiving cold light.

6 kommenttia:

 1. Miten sun jalkas oikein menee tossa ekassa kuvassa :D

  VastaaPoista
 2. Ihana asu.Tosi kiva :)

  lady-in-the-shadows.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Infected: Siis miten niin miten :D Mmm... Mun jalat on ristissä ja toinen jalka kai vähän varvistaa, muttei mitään sen kummempaa. Se kyl näyttää etäisesti et ne olis jotenki ihan solmussa...

  Siiri: Iih! Kiitos :>

  VastaaPoista
 4. Joo, näköjään. Täältä katsoin äkkiä, että sun oikeanpuoleinen jalkas on solmussa. Että varpaat näyttää tännepäin ja kantapää tuonne lumihankien suuntaan. :D

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia ja upea sinä! Lisää tämmöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa ihania kehuja n___n Hihi! Yritän parhaani!

   Poista