lokakuuta 30, 2011

Halluwiineri

 Halloween kuvina:

 Porkkanakakku. Halloweeniin kai kuuluisi kurpitsakakku, mutta mielestäni porkkanakakkukin on oranssiudessaan ja mehevyydessään hyvä vaihtoehto, sitäpaitsi sen osasin leipoa. Oona oli leiponut mokkapaloja, ja tehtiin yhdessä wokkia ja halloumia.

Taustalla meitä viihdyttivät kauhuleffat, kuten Plan 9 from outer space, House of Wax ja Zombie Strippers.


 Booli:

1 pullo Pisang Ambon Guarana Lime-likööriä
1 pullo rainbow-sitruunalimua
1 pikkupullo lime-kivennäisvettä
1 lime

 Arvatkaa mikä tää on? Se ei ole jauhelihaa eikä marmeladia. Se on jääpala. Me tehtiin se Jaffa zombimarja-limusta. Hiilihapollinen limu jäätyi vähän tollaiseksi ruttoiseksi :D

 Kurpitsankaiverrusta

 Nadia oli pukeutunut possuksi.


 Tuomas ja Oona ja zombikäsi

Unohdin illan kuluessa ottaa kuvia ihmisten asuista, turhautti vähän kun oli pimeää ja salamalla tuli rumia kuvia, niin en sitten saanut/uskalla julkaista kunnon ihmiskuvia tämän enempää. Omasta asusta tuli kyllä kuva:

 Toi silmä oli hauska monen mielestä. Mua itseäni ärsytti kun tuo ihomassa blendautui niin huonosti, halkeili illan aikana eikä ollut oman ihon väristä. Mutta ihan sama. Hauskaa oli silti. Se silmä oli siis tällainen "kolmiulotteinen":


Paras kohteliaisuus taisi muuten tulla Eliaksen suusta, joka kävi täällä ensimmäistä kertaa: "Mä en tiedä mikä tässä asunnossa on Halloween-koristelua ja mikä on tavallista sisustusta".

Translation:

I'm sorry, I'm not in the mood for translating this properly. We had a halloween party, and me and Oona made food: carrot cake, mocha cake (vegan and non-vegan), vegetable wok and punch. I had a great time, and I hope that everyone else did, too. I didn't get much pictures of people, it's a shame because they had great costumes.

6 kommenttia:

 1. Ooo vaikuttaa aika tosi hienoilta juhlilta :D Hirveen hieno toi silmä!

  VastaaPoista
 2. Onpas kivoi kuvii! Tuo limujääpala on ihan mahtava, hitsi. Ja silmä!

  VastaaPoista
 3. Hieno silmä :D Itekkin on joskus tullut kokeiltua muttei mitään 3ulotteista kuitenkaan :3

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis ranskalainen! Meiltä löytyy toiselta mantereelta oleva ruttukuono. Parhaita koiria maailmassa.

  Ruttoinen jääpala menee kokeilulistalle. Minulla on jenkeistä tilattu, aivan järjettömän kokoinen "vauvan käsi"-jäämuotti. Valmiin jääpalan koko vastaa oikean lapsen käsivartta.. Voisi toimia jollain vihreällä limonaadilla.

  VastaaPoista
 5. Rosi: Kivaa oli, kyllä! Kiitos :)

  Renard: Kiitos n_n Oi sitä riemua mikä koettiin kun otettiin ne pakkasesta ja huomattiin niiden ruttoisuus. Ei ollut siis tarkoituksellista :D

  Aurica: Mäkin harkitsin että piirtäisin vain sen silmän, mut pitihän sitä nyt halloweenin kunniaksi sotkea vähän maskeerausjutuilla...

  Pippariina: Nadia ranskanperuna kiittää! Ne kyllä on ihanimpia. Toisaalta mun mielipide on puolueellinen.

  Ja herrajhumala! Vauvan käsi-jääpalamuotti kuulostaa ehkä maailman siisteimmältä asialta. Hitto vie. Se olisi vielä ruttoisena aika siisti.

  VastaaPoista
 6. Äää violettia boolia! Oon kateellinen, ite väsäsin sainistä boolia viime perjantaina! Mut ihanan näköiset juhlat. <3

  VastaaPoista