lokakuuta 29, 2011

Öinen dyykkausseikkailu

Mitä yhteistä on näillä allaolevilla asioilla: Kuvaputkitelevisio, DVD-soitin, mattopiiska ja lasivitriinikaappi?

Voin kertoa. Ne on kaikki dyykattuja.

Lasivitriini on jo vanhempi löytö, ihan meidän roskiskatoksesta.

Kaiken muun löysin eilen yöllä, kun koiraa ulkoiluttaessani huomasin pihamme romulavan. Siellä oli kattava valikoima televisioita, ja muuta krääsää. En voinut koiran kanssa penkoa lavaa, ja huomasin parkkipaikalla parkkeeratussa autossa miehen, joka istui, tuijotti eteenpäin ja kuunteli suomalaisia ikivihreitä tangokappaleita niin että ulos asti raikui. Alkoi hävettää, ja luikin koiran kanssa kotiin. Kotona varustauduin mittanauhalla, lenkkareilla ja kangaskassilla ja jätin koiran narskuttamaan luuta. Lavalle palatessani tangokappaleita popittanut synkeä mies oli poistunut. Raahasin ylipainavan television kotiin ja aiheutin suhteettoman paljon meteliä rapussa telkkarin kanssa. Palasin jälleen lavalle. Voi mitä aarteita siellä olikaan! Jätin lavalle kauniin, halkeilleen vintage-pelastusrenkaan, koska mulla ei ole vain paikkaa mihin sen laittaisin. Sinne jäi myös avaamaton jättipakkaus aikuisten vaippoja :D Olisi ollut myös VCR-soitin, mutta mulla alkaa scart-paikat loppua kesken telkkarista. Eikä kyllä niitä VHS:iäkään ole tallella.

Tekisi kauheasti mieli käydä penkomassa vähän lisää lavaa, mutta siellä on jotkut talkoot ja ihmisiä pyörii siinä kuin kärpäsiä. No jaa. Ehkä meen silti.

Translation:

What's the connection between this television, DVD player, carpet whip (?) and drawer? I'll tell you, they're all found from trash. There's a recycling container in our yard and I found all this when I was walking my dog. (except the drawer, it's found much earlier). The TV was very heavy and I think I woke my whole neighbourhood up while dragging it to my place. I found also a beautiful vintage life belt and a VCR player but left them there. I also saw a package of adult diapers (unused) :D Nice. Do I have to mention, that I left them there, also...?


I think I'll go and search for some more treasures.


This was a very difficult post to translate. I'm not sure of all the words, I got a little help from google translate.

7 kommenttia:

 1. Oi miten hyväkuntoisilta nuo vieläpä näyttävät. o.o Pitäis todellakin opetella dyykkaamaan. Ja hitsi oot kyllä etevä: viehätyin ihan älyttömästi tuosta mattopiiska-kuvasta. :DD Ihan tavallinen mattopiiska, mut jäin tuijottamaan kuvaa useammaksikin hetkeksi. Hypnoottinen!

  VastaaPoista
 2. Mulle saa ottaa VHS-soittimen sieltä! Voin vaikka maksaa, aaah!

  VastaaPoista
 3. Amphetamimic: Eikö vaan näytäkin! Mulla iski dyykkauskärpänen kyllä nyt. Ja haha, mietinkin että miten oikein kuvaan mattopiiskan ilman, että kuvasta tulee auttamattoman tylsä.. Onnistuin siis selkeästi :D

  Ansku: Kävin ottamassa sen sulle talteen. <3 En tiedä toimiiko se. Siinä ei ole scart-liitintä mut sulta varmaan löytyy semmonen? Mut ei sun tietenkään tarvi maksaa moisesta, höpsö!

  VastaaPoista
 4. Siis köh, scart-johtoa. Johdon paikka löytyy kyllä. :D

  VastaaPoista
 5. SE PELASTUSRENGAS!!!!k ifsjsfjsf ONKS SE VIELÄ SIELÄ!

  VastaaPoista