lokakuuta 15, 2011

Erakoitumista ja koiranleluja

 Venähtäneen blogihiljaisuuteni yksi pääsyy on tässä:Tässä kuitenkin jotain minkä parissa olen työskennellyt nyt pari päivää:


Koirani on aika haka tuhoamaan sille ostettuja leluja. Demonstroin siis stopmotionin avulla, kuinka nopeasti lelu tuhoutuu tämän pikku katujyrän hampaissa. Yhteensä lelun tuhoamisessa meni about tunti.

Translation:

There's a reason for my long pause at blogging; xbox 360. Here's also something I made in a couple of days. It's a demonstration of how long it takes that little rascal to destroy a toy. About an hour.

5 kommenttia:

 1. Haha toi stop motion lopussa, näyttää kuin sammakkoparka kiemurtelis tuskissaan 8D.
  Näyttää siltä että Nadia on ihan oikea saalistajaeläin koska sehän haluaa ilmiselvästi syödä saaliinsa sisukset!

  VastaaPoista
 2. :D Jep, se tuntuu olevan Nadialla ykkösprioriteetti. Leikkiminen=purkaminen...

  VastaaPoista
 3. En oo varma ootko tietoinen kong-aktivointileluista, mutta pakko mainostaa kun meno näyttää siltä että koiras varmasti viihtyisi tällaisten parissa.

  http://www.zooplus.fi/shop/koirat/lelut/kong/kong_lelut/141705

  Jotku esim laittaa tonne jauhelihaa ja juustoa, sit vaan mikroon niin että juusto sulaa siihen kiinni, vielä pakastimeen yöksi ja aamulla koiralle. Joidenkin koirat saattavat pakertaa noiden kanssa helposti neljäkin tuntia. :D Suosittelen!

  VastaaPoista
 4. Meillä on itseasiassa parikin kongia/kongintapaista... Ne ei vaan ole niin kiinnostavia, kun ne ei mene rikki! :D Nadia luovuttaa aika nopeasti, jos ei saa sieltä sitä sisällä olevaa herkkua heti, ja alkaa tuijottaa mua anovasti silleen "Hei... pliis auta vähän".

  VastaaPoista