heinäkuuta 05, 2011

Arkiston aarteita (filmikuvia)

Penkoessani laatikoitani, muutama filmikuva muistutti olemassaolostaan.
As I went through my stuff, I found some photos lying around.

 Tuli nielee maailman, tai sitten vain perus-filmille pääsi valoa-keissi. Ihan sama. Se on hauska kuva. Tämän kuvan on ottanut Ansku.
I can't translate this, I'm tired. :D

 Vappu 200...8? Kuvassa on väsähtänyt Tuuli ja minä, olin tuolloin vähän pulskemmassa kunnossa. Hmmh. Hmh. Kertakäyttökameran antia tämä.
2008, taken with a disposable camera. I was a bit chubbier back then.


 2007, ensimmäinen ja luultavasti viimeinen kertani Ale-pubissa; olin juuri täyttänyt 18 ja minulla oli ruma nenäkoru. Tämäkin on otettu kertakäyttökameralla.
2007, my first time in pub named "Ale", and probably my last... I had just turned 18 and i had an ugly nose ring. Taken with disposable camera, too.

Viime vuodelta, eli 2010. Olin Anskun luona Heinolassa, ja oli komein ruska-aika. Ja meillä oli kivaa. ♥
This one is from 2010. I was in Heinola with Ansku, and the autumn was exceptionally beautiful then. ♥

4 kommenttia:

 1. Filmikuvissa on kyl hämmentävä tunnelma. Niissä ei oikeastaan tarvitse tapahtua mitään erikoista ja silti ne näyttävät upeilta. Ja näyttävät muistojen haalistamilta ja viehättäviltä. :o

  VastaaPoista
 2. Pakko kysyä jos tietäisit. Mistä saisin ostettua ihan tavallisen filmikertakäyttökameran, mulla oli pienenä aina mutten kuolemaksenikaan muista että mistä se oli. Saako iha tavallisista kaupoista ja paljonkohan maksaa?

  VastaaPoista
 3. Olen kyllä viime aikoina nähnyt ihan tavallisissakin kaupoissa niitä :o Ainakin sellaisissa isoimmissa. Ne ovat yleensä joidenkin patterien tai lamppujen tai muiden kummallisuuksien läheisyydessä. Jos asut Helsingissä tai Helsingin välittömässä läheisyydessä, niin keskustassa on parikin valokuvausliikettä, joissa on myös kertakäyttökameroita myynnissä. Esim. Asematunnelissa on parikin liikettä, sitten forumissa on yksi, jne.

  Alle kympin nuo kamerat pääsääntöisesti maksavat, filmin kehitys on sitten se joka maksaa, ainakin forumin valokuvausliikkeessä yhden filmin kehitys on n. 15 euroa.

  Ai nii ja Amphetamimic: Niin on! Haluan päästä jo kehittämään lisää filmejää <3

  VastaaPoista
 4. Kiitti infosta! Onneksi asun lähes Helsingissä eli joo täytyypä ens reissulla käydä etsiskelemässä koska filmikuvissa on vaan sitä jotain mitä ei digikuviin saa :)

  VastaaPoista