heinäkuuta 04, 2011

Vaatteita, asusteita ja sateenkaariylpeyttä

Päivän asuste: Koira. Hiiteen Paris Hilton ja laukkuunmenevät chihuahuat, nyt ulkoilutetaan ranskanbulldoggia. Tää on myös salakähmäinen "päivän asu"-postaus, kun oli niin kivat vaatteet mielestäni. Kattokaa nyt miten sulonen toinen on

Löysin Kallion pihakirpputorilta paljon ihania tavaroita, mm. Ylemmissä kuvissa näkyvän kivan mustan laukun, ja myös alemmassa kuvassa esiintyvän ihanan sydänlaukun! Kaverini sanoi, että ei pysty kuvittelemaan kellekään muulle tuota laukkua käyttöön kuin minulle :D (Kuvassa myös mun naamiokoru, jonka ketjua vihdoin sain aikaiseksi lyhentää)

Yllä olevassa kuvassa vilkkuu muuten myös Tom Waits-paita, jonka tilaamisesta puhuin muutama merkintä taaksepäin. Tässä parempi kuva siitä, jota ei ole vain tullut julkaistua:

Kun tämä on kerran tällainen semirandom merkintä, niin isken tähän nyt tämänkin: Eli mitä tapahtuu, kun käyttää hennattuihin hiuksiin KC color mask-värihuuhtelua? Ihan hyvin se kieltämättä tarttui, olisin odottanut hienovaraisempaa tulosta. Mutta niin vaan kävi, että punaiseen päädyin takaisin. Punainen tukka on ihanin. Aah.

Ai mutta sitten vielä kuvia Helsinki Pride 2011-tapahtumasta! En jaksanut koko ajan hillua kameran kanssa, mutta koskettavimmasta järjestäytyneestä ryhmästä marssilla piti ottaa kuva. Heillä oli "Marching for those who can't"-banderolli, ja he marssivat viharikosten uhrien puolesta. Jokaisella osaanottajalla oli musta teippi suun edessä ja tummat vaatteet, ja he kantoivat mustaa hauta-arkkua, jonka päällä oli ruusu. Vähän meinasi itkettää siinä vaiheessa, varsinkin kun oli muutenkin tunteet hieman pinnassa kaikesta tuosta ylitsepursuavasta marssiväestä, mutta nielin kyyneleeni ja tallensin heidät kameralle.

 Löysin sieltä Kallion pihakirppikseltä myös tuon ihanan korun (joka kilisee koko ajan ei-niin-ihanasti) ja tuon söpön paidan! Aaaa! Kirpputorit on liian kivoja!

5 kommenttia:

 1. Ihan huippu tuo sydänlaukku<3 Miekin haluan :D

  VastaaPoista
 2. Missä tää pihakirppis mahtaa olla ja millon se järjestetään? Kuulostaa kivalta paikalta

  VastaaPoista
 3. Vivian: Eikö olekin ;) Mä sain ton vieläpä 2 eurolla.

  Anonyymi: Seuraava puistokirppis (hups, olin kirjottanu merkintään pihakirppis, mut tosiaan se onkin puisto- eikä pihakirppis:D) on 28.7.2011. Tuossa on sen facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/event.php?eid=218107351561748 sieltä löytää lisätietoa!

  VastaaPoista