lokakuuta 01, 2015

Lokakuufiilistelyä paskakupposen äärellä

Tiedä häntä, johtuuko tämä yhtäkkinen onnentunne hyvästä kahvista, lokakuun (Halloweenkuukauden!!!) alkamisesta, pikkuhiljaa helpottuneesta elämäntilanteesta, vai kaikista yhtä aikaa, mutta tänään on ollut niin onnellinen olo että tuntuu kuin halkeaisi.

 Kuuntelen Ghostbustersien, Beetlejuicen ja Addams Familyn tunnaria, Thrilleriä ja Monster Mashia, juon piparkakku-makusiirapilla maustettua Caffe Paskàa, ja tapailen Thrillerin tanssiaskelia ympäriinsä pitkässä noitahameessani.

Myönnän. Ostin pelkän nimen takia. X)
Lokakuu on ollut aina minulle sellainen kuu, jolloin tunnen olevani eniten elossa. Pursuilen luovuutta, hienoja ideoita ja elämää. Saan Halloweenin ajattelemisesta ihan mielettömästi voimaa ja iloa. En vielä tiedä, mitä teen halloweenina, mutta eiköhän se tässä lokakuun aikana selviä.

Jostain syystä lokakuu on sellainen aika, jolloin haluan olla ihan naurettavan dramaattisen gootti ja synkistelijä, silleen iloisella tavalla. Halloweenissa erityisesti viehättää sellainen kökkökauhu, joka oikeasti ei ole pelottavaa. Siihen kuuluu luurangot, kurpitsat ja lakanakummitukset. Sellaiset lelut, jotka on vähän epäonnistuneita, säälittäviä ja hassuja.

Mikä tuota pääkalloa vaivaa??? EN KESTÄ

Eilisen päivän asu; neulemekko ja Pacman-kummitus.
Olen koonnut sellaisen halloween-soittolistan Spotifyhyn. Jos jotakuta kiinnostaa kuunnella, se löytyy täältä. Toivon, että joku saisi siitä yhtä paljon iloa kuin minä! Hyvää Halloweenkuukauden ensimmäistä päivää! 🎃


Translation:

I don't know if it's good coffee, the first day of october or what, but today I felt a sudden rush of euphoria so strong that I could almost burst. October is my favourite month! I can't concentrate in translating further, I'm sorry lovelies. But the main point is: Happy October 🎃

Here's my halloween playlist! I'm going to go dance Thriller now!

4 kommenttia:

 1. Kiitos ton soittolistan jakamisesta :) Mullakin oli Winampissa halloween-lista, mutta Spotifyhin en oo jaksanut vielä tehdä. Nyt ehkä jaksan, kun sultakin tuli paljon uusia vinkkejä :) Kandee tutustua sellaseen kuin Midnight Syndicate, niillä on paljon hyvää Halloween-musaa!
  Ja mulla tää lokakuun alku ollut suunnilleen samanlaista kuin sullakin, into piukeena koko ajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa, jos siitä on hyötyä/iloa! :)

   Poista
 2. Aiheuttaa suorastaan piinaavan kauhun fiiliksiä nuo esineesi kuten limat ja pääkallot :D Itseltä löytyy sellainen ehkä 15 senttiä korkea Pacmanin haamun muotoinen yölamppu ja en kyllä tiedä miten olen saanut nukahdettua sen ollessa sängyn vieressä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vain aiheutakin :D Ja huh, aikamoinen teräshermo siis olet!

   Poista