lokakuuta 08, 2015

Summoning & Levitating


Toimin pitkästä aikaa itse sekä kuvaajana, että mallina niin, että olin lopputulokseen tyytyväinen. Asiaan auttoi irtosalama (sillä kotini valaistus on valokuvauksen kannalta karsea) ja jonkinlainen idea.

Taikurit eivät tunnetusti koskaan paljasta temppujaan, mutta minä olenkin Meeri enkä taikuri, joten voin kertoa, että roikotin kalloa ompelulangasta, joka oli kiedottu sormieni ympärille, ja jälkikäsittelin photoshopissa langan pois. Enpä tiedä, yllättyikö kovinkaan moni tästä kikasta, mutta ajattelin kertoa silti. Jos se vaikka inspiroisi jotakuta. Levitointikuvat ovat todella ihania mielestäni, ja tämä on yksi tapa toteuttaa sellainen.Ajattelin, että kokoan tähän alle näitä muitakin levitointi/lentoonlähtökuvia, joita arkistojen uumenista löytyy. Kaksi ylempää on ottanut Nico, ja alimman Saara.
Elämäni hirvein minusta otettu kuva on myös tällainen hyppy"levitointi"kuva, jossa painovoima, ponnistusilme ja vauhti tekee jotain todella omituista kasvoilleni, niin että nyt tiedän, miltä tulen näyttämään, jos vanhenen tosi raadollisella tavalla. Mutta sen kuvan näytän vain harvoille ja valituille :D

Translation:

It's been a while since I modelled for myself and was happy with the results. It helped to have a separate flash (because usually my home has the most unflattering lighting for photographs) and a neat idea; the levitating skull.

I'm fond of levitating pictures, as you may have noticed. In this post I gathered my old "levitation" photos with the new ones with the skull. The skull photos had a thin string from my fingers to the skull, and I simply photoshopped the string away. A true magician never reveals their secrets, but I'm just Meeri, not a true magician.

10 kommenttia:

 1. Hauska idea tuo levitointi, ehkäpä voisi koittaa jotain samantapaista.. :')
  Mahtavia nuo muutkin "lento" kuvat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:)! Olisi kiva nähdä muidenkin näkemyksiä levitoivista esineistä :> Kokeile ihmeessä!

   Poista
 2. Makea idea toi lankalevitointijuttu kuvauksiin! Ehkä joskus kokeilen mun nukkekuvauksissa samaa :D Nää on ihania kuvia, oot aika leija ;D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joooo, monster high-nukeille vois kyllä sopia! Heti alko mullakin inspiraatio kukkimaan, vaikken edes omista niitä.

   Poista
 3. Upeita kuvia ja idea on mahtava! :D

  VastaaPoista
 4. Siima toimii varmasti hyvin myös (ainakin niille, jotka ei omista photoshoppia) kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Siimaa oli munkin tarkoituksena käyttää, mutta en löytänyt sitä mistään laatikoiden syövereistä. :p

   Poista
 5. Vauu upeita nuo kallokuvat! ♥

  VastaaPoista