heinäkuuta 29, 2014

Holographic backpack


Olen jo aiemmassa kirjoituksessa maininnut rakkaudestani hologrammeihin ja siitä, miten kivaa niitä on ujuttaa omaan pukeutumiseensa. Pari päivää sitten kokoelmani karttui yhden repun verran! Ja mikä reppu se onkaan! Sokaisen kadulla takanani käveleviä ihmisiä sen heijastuspinnalla. Se on yksinkertaisesti hienoin reppu, mitä minulla on koskaan ollut.

Siinä, kuten kaikessa ebay-aasiatuotteissa, on omat heikot puolensa. Jostain syystä vuoren värivalinta on todella omituinen; se on sellainen tunkkaisen ruskea! Lisäksi reppu haisee todella omituiselta, mutta se nyt hoituu tuulettamisella. 


Kerron teille salaisuuden: Tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa yllä, röyhtäisen juuri ja olen repeämässä nauruun. Mutta se oli kuvana niin suloinen, että halusin sen silti julkaista. Nytpä tiedätte sitten senkin.


Lakkasin kynteni pitkästä aikaa Oonan luona, kun sillä oli sellaista ihanaa bensamaisesti läikehtivää kynsilakkaa. Välillä se on harmaata, välillä vihreää, välillä violettia. Tosi hauskaa tavaraa.

 Minulla on päällä näissä kuvissa luottohameeni. "Little black skirt", yksinkertainen mutta niin ihana ja yhdisteltävä hamonen. Lisäksi yritän rokata stay-upeja, mutta käytössäni sellaiset ovat lähinnä wont-stay-upeja, kun valuvat mokomat aina.
 Translation:

As I have mentioned earlier, I simply love holographic accessories. Recently my collection got bigger; I bought this cool holographic backpack. Ooh, what a backpack it is! It makes people blind in the sunlight. It's just the awesomest backpack I have ever had. But for some reason the inner lining is a horrid color of a stale brown, and also the bag smells funny and not in a good way. Nothing too serious, but still.

I'm wearing my "little black skirt", the one that goes well with almost everything. I'm also trying to rock stay ups, but for me they kind of wont stay up. I also painted my nails for the first time in years, because Oona had an interesting nail polish that was grey, green and purple at the same time.

6 kommenttia:

 1. Ihana asu, ihana meeri. Tulee tosta hameen, sukkien ja repun yhdistelmästä sellanen söötti koulutyttöfiilis. Ihailen että osaat käyttää tota hametta, toi on just sellasta vesirajamateriaalia mistä ahdistun itse kun tuntuu että pylly näkyy kokoajan. Mutta enpä oo ikinä huomannut että se sulla vilkkuisi. Näyttää vaan ihanan hulmuavalta ja viettelevältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih no toi ei oo onneksi oikeasti noin vilautteleva vesirajahame, vaan nuo kuvat on otettu vähän alaperspektiivistä. :> Ainakin uskottelen kovasti itselleni silleen, että yleensä mua katsotaan vähän yläperspektiivistä, kun oon niin lyhyt, niin tuo hame ei ole paha. Kiitos Oona <3

   Poista
 2. Tuo takaapäin otettu kuva on niin hot, tulee mieleen sellainen koulutyttö kans, hnggghh. Toi reppu on ihana kans :3 Mutta sun asu ja siinä voitatte jopa sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww onko Yukilla koulutytty-fetissi :33 Kiitos <3

   Poista
 3. Oot taas liian ihana... katkeroidun :'''DDDD <3

  VastaaPoista