joulukuuta 09, 2013

I ♥♥♥ Lush


 Yritän parhaani mukaan vältellä himoshoppailua, heräteostoksia, "haluun ostaa jotain ihan mitä vaan"-tyylistä kaupoissa pyörimistä ja turhakkeita, mutta yksi kauppa on ja pysyy, jonka tuotteet voisin suorastaan SYÖDÄ suoraan hyllyistä. Ja se kauppa on Lush. Menen hyvin paljon aistieni ohjaamana, ja kaikki tuoksuva ja herkullisen näköinen vie sydämeni hyvin helposti. Lähdin tänäänkin Lushista kassit notkuen, kantaen mukanani sitä Lushille niin ominaista tuoksujen kakofoniaa. :D

♥ BIG-merisuolashampoo ♥ KARMA KREAM-kosteusvoide ♥ OCEAN SALT-kuorintavoide ♥

Pidän Lushista, koska niiden tuotteita ei testata eläimillä, ne tehdään käsityönä, niihin on valittu hyviä luomuraaka-ainemateriaaleja, ja niihin käytetään mahdollisimman vähän turhia säilöntäaineita ja pakkausmateriaalia. Lisäksi kaupassa on aina ystävällistä palvelua. Suuri osa tuotteista on vegaanisia, mutta osassa on esim. hunajaa, lanoliinia tai kananmunaa, eli ne ovat sitten (lakto-ovo)vegetaarisia.

BIG-merisuolashampoo oli minulle uusi juttu, mutta olin ihan myyty jo ensinuuskaisusta; lisäksi se lupaili minulle tuuheaa merisuolantuivertamaa tukkaa. Heti kotiin pesulle! Pesun jälkeen hiukset suorastaan narisivat merellisesti, mikä oli hieman pelottavaa, mutta kuivuessaan jäivät ihanan pehmeiksi, tuuheiksi ja hyväntuoksuisiksi, mikä aiheutti akuuttia pakonomaista tukan pöyhimistä, näin ikkään!


Nadia on ottanut esimerkillisen asenteen talvea kohtaan. Pitää olla tarkkana kun romahtaa sängylle, sillä saattaa hyvinkin olla, että peittojen uumeniin on tehnyt pieni otus pesänsä:


Translation:

Usually I tend not to "shop 'til I drop", but there's this one exceptional shop that makes me go crazy wild: It's LUSH. Their handmade products smell like a piece of heaven, and I fancy the fact that the products are not tested with animals, they are mostly organic, and good quality. Plus I always get very friendly customer service when I enter the shop.

Today I tried Big shampoo for the first time. It made my hair squeaky when wet :D But when dried, my hair felt so soft, smooth and fluffy! I could not stop fluffing and smelling my hair. I love it. 

This is Nadia, she is hiding from the winter. She makes these cute little nests under my blankets. ♥

2 kommenttia:

 1. Onko toi godmother semmonen kimallepala mitä hieromalla saa ihoon glitteriä? Käyn aina välillä Lushilla hieromassa sitä vaan mun käsiin, en raaski ostaa ja osa niistä tuoksuu niin vahvasti etten osaa käyttää, mut se kimalle on niin nättiä!

  Mitä mieltä muuten oot tosta merisuolashampoosta? Oon yrittäny päästä shampoosta eroon kokonaan, mutta mun pitkät hiukset näyttää tosi nopeesti rasvasilta. Nyt on joku nokkoshampoo lopuillaan ja toi kuulostaa aikas kivalta! Onks se just semmonen mitä vois käyttää vähän harvemmin ettei tartte koko ajan olla tukkaa pesemässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oo se. Toi on ihan vaan saippua :> Mut tiedän mitä sä tarkotat, ne pinkit hierontapalat on ihania ja meinas sujahtaa mun ostoskoriin. :D

   Mä oon pessyt tolla merisuolashampoolla vasta kerran tukan, ja se oli tosiaan eilen, ni mulla ei oo vielä mitään pidempiaikaista kokemusta aiheesta :D

   Poista