kesäkuuta 16, 2013

☀ ☁ vesi voda water aqua ☁ ☀Baywatchia putkitelkkarista :D

 Hiukseni ovat kokeneet jo sellaisen muodonmuutoksen pissankeltaisesta vaaleanpunaiseksi että kehtaa liikkua ihmistenkin ilmoilla. Mulla on ollut superpitkään sellainen visio vedessä lillumisesta pitkä hame päällä, jota yritin toteuttaa jo aiemmin Oonan kanssa, mutta ne kuvat valitettavasti ylivaloittuivat kelvottomiksi! :( Sori Oona. Nämä kuvat ovat siis Nicon ottamia eri päivänä. Kuvat on otettu Puotilan rannalla. Se on muuten tosi kiva ranta, sinne joutuu kävelemään ehkä vähän pidempään kuin vastapäiselle Rastilan rannalle, mutta se on kyllä matkan arvoinen, ihmisiä on aina paljon vähemmän ja ranta on rauhallisempi.
Valokuvaus on tavallaan kuin taikuutta. Sillä voi pysäyttää ajan, ja jos osaa käyttää kameraansa oikein, sen avulla näkee asioita, joita ei paljaalla silmällä ehdi havaitsemaan. Vesi jähmettyy kristallisiksi patsaiksi ja pisarat läpikuultaviksi helmiksi. 


Translation:

I have had this vision of combining water and long dress for a long time. We tried it with Oona earlier, but the photos were too bright to work with. :( These photos are taken by Nico. He's getting really good at photographing :)

Photography is like magic. It stops the time and if you know what you are doing with your camera, you can see things we normally don't see. Water freezes into crystal clear pillars and drops look like shiny pearls.

3 kommenttia: