kesäkuuta 07, 2013

Helppo ja kiva piknik-snack

 Eilen oli kova hinku lähteä piknikille. Tuntui että kaikki ideat kuitenkin oli käytetty loppuun; viinirypäleitä, patonkia ja muuta vaan tursusi korvista kun ajattelikin asiaa. Pienen aivoriihen jälkeen keksin (omasta mielestäni ainakin) hauskan idean mansikka-vaahtokarkkivartaista.Ne on söpön näköisiä, niitä on hauska syödä, niistä voi keksiä kaikenlaisia variaatioita. Kun ne tekee kotona ja pakastaa puolisen tuntia, ne säilyvät hyvinä ja siisteinä. Mulla ne vähän mehustui ja muuttui punaisiksi, kun en jäähdyttänyt tarpeeksi hyvin. BTW, löysin arkistoista tällasen kuvan missä mun tukka oli just tollanen ihanan värinen. Ääääh ja puuh ja vanhojen kuvien tuska.


Translation:

Easy and fun idea for a picnic. Marshmallow and strawberry sticks! Freeze them about half an hour before you go, so they stay neat and cool. My sticks didn't freeze enough so they were just a bit soggy.

Here's also an old photo of my hair; that's exactly the shade I would like to achieve now. I'm in the middle of a bleaching process atm, looking awfully golden blonde and losing hair... Oh fuck.

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo vartaat! Huippuhauska idea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii mustaki! :D Ja sovelluksia voi keksiä melkein loputtomasti..!

      Poista