tammikuuta 14, 2013

Villi viikonloppu

 Tämä viikonloppu on ollut sellaisen normaalin parikymppisen mittapuulla varmaan ihan hirvittävän tylsä. Perjantaina illan kohokohta oli se, kun siivottiin Nicon kanssa uunin takaa. Siirrettiin uuni, lakaistiin, imuroitiin ja pyyhittiin sieltä takaa. Lauantaina olin töissä. Sunnuntaina meillä oli Nicon kanssa villit ompelubileet. Nico ompeli napit mun takkiin kiinni (joka ikinen oli pudonnut) ja minä ompelin mustaan T-paitaani luisia koristuksia. Nico keksi tuon idean, joten hänelle kiitokset.

Lauantaina töistä lähtiessäni pääsin kuuntelemaan jonkun tytön vuodatusta puhelimeen: "Siis voitko uskoa, *****sta on tullu niin TYLSÄ! Siis niinku NIIIN tylsä! Sellanen parisuhdetyyppi! Se oli vaan ihan sikatylsä!" Mietin vaan että puhuikohan se musta. No hah hah, kyllä mä oon aina välillä ihan jännä kun sille päälle satun. 

 "Rocky"-koru mittatilaustyönä Etsy.com: didepux.
Rocky tarkoittaa mulle kahta asiaa. Ensimmäisenä tietysti Rocky Horror Picture Showta, mutta toiseksi se merkitsee Rocky Balboan eräässä leffassa pitämää motivaatiopuhetta. En ole nähnyt kyseistä leffaa enkä muuten ole Rocky Balboa-fani (Vaikka Stallone onkin ihan komea sellaisella kirveellä veistetty-tavalla), mutta törmäsin tuohon pätkään jokin aika sitten youtubessa ja se on rohkaissut minua siitä lähtien hyvin useasti. Tätä korua katsoessani siis muistan Rockyn sanat ja rohkaistun. Tosin välillä myös kyllä katson, että siinä lukee "POCKY" ja mulla alkaa soimaan päässä se japanilainen mainos: Anata mo watashi mo POCKYY! Aargh!


 Olen raivannut itselleni korutyöskentelytilan yhdeltä pöydältä. Olen askeleen lähempänä epävirallisen uudenvuodenlupaukseni toteuttamista, joka siis on se, että alkaisin tekemään koruja oikein urakalla ja jopa myymään niitä. Yllä näette söpösti järjestellyt korutavarani.


 Jouluna sain Nicolta lahjaksi mm. tuollaisen pehmoisen companion cuben. Se on söpö.


 Mun hiukset on kasvanut oikein urakalla. Olen iloinen! Kasvakaa, kasvakaa vielä! Älkää antako periksi.


Translation:

I've had a slow, boring weekend, but I've enjoyed it. Friday's main event was cleaning behind the oven with Nico. Saturday was a workday, and on sunday we had a massive sewing party with Nico. He sewed all the buttons back to my coat, and I sewed these rubber skeleton arms to my T-shirt. Wooooh!

I've cleared one table for jewellery making. I have this cute little tea box to hold my jewellery stuff. My new year's resolution was to make more jewellery and maybe even sell some. So here I am, making progress and all!

8 kommenttia:

 1. Kallokuva <3 Ja juu ois kyllä kiva nähdä lisää noita sun korutuotoksia ^^

  VastaaPoista
 2. Laitoin blogini puolelle sinulle tunnustuksen!!:)
  http://werewolf-88.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ihana toi teepurkki! mäkin haluaisin alkaa askartelemaan koruja kunnolla, mä niin suunnittelin joskus puuhaavani ja myyväni niitä ja se on vaan jäänyt.. Pidetäänkö yhdessä askarteluiltoja niinkun vähän joskus puhuttiinkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki! Se on tarjoustalosta!:D Sinne mahtuu just sopivasti noita korujuttuja tolleen. Must olis kiva pitää askarteluiltoja! Saa nyt vaan nähdä miten sen saan aikataulutettua mun iänikuisiin iltavuoroihin.

   Poista
 4. Oi, tuollaista companion cubea olen itsekin hinkunut jo ties kuinka kauan<3 On a different note, blogissa odottaa haaste: http://alinoresadventures.blogspot.fi/2013/01/11-haaste.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi söpö eikö vain! <3 Ja huii, kiitos haasteesta! :)

   Poista