heinäkuuta 12, 2012

Satunnaisuuksia

Mua kiukuttaa, kun mun luovuus on kateissa. En saa mitään oikein aikaan. Mun motiivitkin on ihan vääriä, haluaisin saada jotain aikaan, jotta voisin päivittää blogiani ja näyttää tuotoksiani ihmisille. Mutta loppujenlopuksi, eikö kaikki, jotka luo, halua saada jonkinlaista tunnustusta/palautetta töistään? Olen alkanut pelkäämään "huomiohuoran" mainetta, joka langetetaan monien bloggaajien niskoille. Onhan se vähän sellaista "katsokaa tätä mitä tein, katsokaa mua"-meininkiä. Varsinkin tällaisissa merkinnöissä, jossa on vaan "ah, minä!"-kuvia. :D

Mutta olen saanut siivottua! Toissapäivänä tuli hullu pesänrakentamisvietti. Tosin nyt on taas vaatteita lattialla, hohhoijaa. Mutta jynssäsin keittiön, eteisen ja olohuoneen sellaisella kunnon mörssäriharjalla. Nadia pelkäsi sitä. Mua naurattaa, miten paljon Nadia pelkää jokaista siivousvälinettä, kun se kertoo aika paljon siitä, miten usein siivoan täällä. :D

Ylläolevissa kuvissa uusi tukka, jonka leikkautin muutama päivä sitten! Allaolevissa kuvissa on vanha mälsätukka, joka oli kyllä jo ihan kivan pitkä. Pikkukosken ranta.

 Makasin viltillä ulkona ja Nico pelleili pähkinäsekoituksen kanssa.


 Translation:

I'm angry at myself for being this lazy. I can't make anything happen. It's also stupid that my main motives for achieving something is that then I can blog about it. That's not right, is it? But I think that everyone who creates something, wants to show it to someone so they can give credit or feedback. It's natural. Sometimes bloggers are referred as "attention whores", I'm kind of scared of that kind of reputation.

I've managed to clean the apartment, though. Something strange happened and I found myself cleaning like mad. And I didn't have any visitors coming either! That's usually the explanation if I'm having a crazy cleaning moment. My dog is scared of almost every cleaning tool there is, so you can imagine from that how rarely I clean this house.


I've also had a haircut, I'm showing it in the first two pictures. The other photos are from earlier this summer.

2 kommenttia:

  1. Ei kannata miettii mitä muut aattelee!! Olla vaan oma itsensä!! Ja eikös sit kaikki sais tuomita "huomiohuoriks" jotka yleensäkki kirjottelee julkisesti elämästänsä!!??:D Yleensä tuollainen naurettava haukkuminen kertoo vaan haukkujan omasta itsetunnosta jota pitää pönkittää muiden jatkuvalla mollaamisella!! Itse ainakin tykkään lukee just ihmisten tekstejä jotka on aitoja, eikä teeskentele mitään1 Vois olla aika tylsääki lukee sellasten ihmisten blogeja jotka ei enää uskalla kirjottaa mitään erityistä eikä julkasta ainootakaan kuvaa! Ja mun mielestä sekin et jos julkasee blogissaan jotai askartelu/ piirrustus/ ompelus yms töitään ni ne on kiinnostavia ja ihmiset saa niistä toisten töistä inspiraatiota!!!:) Se tuntuu olevan vaan joillekkin vaikee kehua toisten töitä oman kateellisuuden takia!!!:D Ole rohkeesti oma itses!!:) Sun tekstejä on ollut hauska lukea, vaikken mikään ahkera kommentoija olekkaan!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä kommentista:)! Se oli rohkaiseva. Välillä sitä vaan unohtuu oman pään sisään ja kaikki muuttuu siellä paljon negatiivisemmaksi, sitten tarvitsee vaan sen että joku muistuttaa että älä murehdi :D Kiva, että tekstini ovat viihdyttäneet sua :)

      Poista