heinäkuuta 30, 2012

Kiveä ja graffitia

 Jonin kanssa lähdettiin eräänä päivänä hummailemaan kameran kanssa Kumpulan siirtolapuutarhan lähiseuduille. Siirtolapuutarha oli surkeasti sulkenut ovensa, joten lähdimme ryömimään entisen junatunnelin luo. Siellä oli selvästi narkkarit pitänyt majaa, pelkäsin melkolailla saavani käytetyn piikin jalkapohjaan. Mutta mitäpä sitä ei tekisi saadakseen ihkuja poseerauskuvia itsestään ja ystävistään.

 Sateenkaarikallopaita ja ihana sydänlaukku ovat itseasiassa molemmat kirppislöytöjä samalta Kallion puistokirppikseltä viime vuodelta. Nuo puistokirppikset ovat kyllä ihan mahtavia. Hyvät apajat. Joni oli itse tuunannut tuon nahkaliivin. Se loi hienon kontrastin pehmoisen villapaidan kanssa. En uskalla julkaista siitä enempää kuvia, kun en konsultoinut tarpeeksi mistä se tykkää ja mistä ei, mutta eiköhän se julkaise blogissaan itsekin joskus näitä. Vink Joni, vink!

 Sama paita kahden perättäisen merkinnän kuvissa. SUPER_NOLOO

Junatunnelireissun jälkeen poikettiin graffitien peittämän mystisen oven luona. Olen kuullut, että sen takana odottavat loputtomalta tuntuvat käytävät, jotka ulottuvat miltei koko Helsingin alle. Tuuletusaukoista kuului heikkoa huminaa ja hiekantuoksuista ilmaa. Intissä kuulemma ovat marssineet tuonne, kertoi eräs hippiytynyt spollekaverini.Mulla on joku fiksaatio pyöränrenkaisiin.


Translation:

One evening we went on an adventure with Joni. Kumpula Allotment garden had closed it's doors so we had to find an alternative. We walked to the old train tunnel, which looked like it had been very much used by some junkies. I was afraid I'd step on a needle.

We also visited these mystery graffiti doors. They say, that behind these doors there's a long underground passage that reaches under whole Helsinki city. 

Joni had pimped that vest himself. I think it made a great contrast with the soft pullover he had under it. I have some great shots of Joni but I haven't consulted him enough so I don't know if he likes them, so I won't publish them yet.

1 kommentti:

  1. Arvaa käsittelenkö itsekin just nyt näitä samoja kuvia ja varmaan saan itsekin postauksen tehtyä tänään. Valitsin käsiteltävät kuvat ennen kuin näin tän postauksen, ja ollaan onneksi tehty ihan eri valinnat. :3 Tulee monipuolisuutta entryihin, jejee! Hihi. Ollaan kyl ihania. <3

    VastaaPoista